Cevap: Sizlere Güveniyoruz
Alıntı:
balmandol Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkes tabiiki Sivasspor'un yanında..Bu sert açıklamalarda,konuşmalarda üzüntümüzden...Hazmedemiyoruz yaaa...Hadi Chelsea'den..Barcelona'dan yesek amenna lafımız yok.. Vallahi sıradan bi takım yavvvv Anderlecht takımı..Ama acilende transfer lazım...Yöentici arkadaş gayet iyi açıklamış..Sİstem değişti oyuncular aynı...Ona göre oyuncu alsana be bilader..Yada dön eski sistemine öyle oyna...Derdin ne yani..Hoş bizde geçen yılda bi sistem yoktu da bana göre..Defans arkasına aşırma toplarla..Hızlı adamlarla gol arıyorduk..Ayağa pas yaparak,oyun kurarak öyle ahım şahım futbol oynayarak,7-8-10 pas yaparak ben gol attığımızı hatırlamıyorum..Araya pas atacak adam yookkkkk..Oyun kurucu yoookkkkk...Kafasını kaldırıp orta sahayı parselleyecek bir lider oyuncu olması lazım..Hagi örneği,Alex örneği (bu kadar pahalı olmayabilir) yaşlı olsun ama kumaşı iyi olsun yaaa..Hiçmi bulamadık öyle bi adam..Şehiri beğenmiyolarmış..O da laf bence..Biraz fazla para verisin çıkar oynar..Sonuçta paraya oynamıyormu bu adamlar..Paramızda var diyorsunuz verin o zaman kardeşim...3 taneee sağlaaammmmm oturaklııııı adam lazım bizeeeee...1- Defans göbeğine 2- Orta sahanın ortası dediğimiz lider..pasör bi oyun kurucu 3- Ön libero...ama sağlam adam olacak..o zaman her şey çok güzel olacak..
|
senin o sıradan dedğin anderelecht takımının bütçesi sivasın 10 katı değerinde