Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?
Alt 29.07.2009, 19:30   #72
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kötü gidişin en büyük sebebi sizce nedir? Şampiyonlar ligine girmeyi kazanan oyuncularımızın gönderilmesi mi yoksa başka nedenler mi?

Beni üzen yenilgiler değil olur tabi yenilgi kimler yenilmedi ki bu yolda, beni üzen oynanan futbolun kötülüğü. Şuan geçen seneki takımdan eser yok gibi. Hazırlık maçlarında ve şampiyonlar liginde gördük ki takım oturmamış bu konu hakkındaki görüşlerinizi bu başlık altında toplayalım.
BENI UZENDE ENCOK,ANLAMAKTA ZORLANDIGIM,BLICA GIBI TURKIYENIN VE HATTA AVRUPANIN EN IYI STPOERININ FENERBAHCEYE VERILMESI,VE DIGERLERI HERVE TUM VE SILLA, HEM SAMPIYONLAR LIGINDE OYNACAGIZ DIYORUZ HEMDE ELIMIZDEKILERI SATIYORUZ BU NASIL BIR MANTIK,BILICA GIBI BIR FOTBOLCU NASIL VE HANGI MANTIKLA VERILIYOR,YERINE ALDIKLARI YASIN DIYE ARAKDAS DAHA DUNKI COCUK YAANI O ARKADAS INANIN SIVASIN BASINI COK YAKAR,BEN ONU FENERBAHCEDEN TANIYORUM,ZATEN IYI BIRISI OLSA FENER ONU KOLAY KOLAY VERMEZ,YAZIK COK YAZIK, BILICAYI COOOOK ARAYACAGIZ

AZIZ YILDIRIMA HELAL OLSUN KARDES KULUP DIYEREK BIZE IYI CALIM ATTI HEMDE NE CALIM
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla