31.07.2009, 17:40
|
|
|
Usta Yiğido
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Daha Yolun Başındayız
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ne oldu da hemen ilk mağlubiyette verip veriştiriyorsunuz hani pazara kadar değil mezara kadar dı takımdaşlığımız ne oldu , balık hafızalar, adam gibi destek zamanı şimdi, takım aptalmı onlar üzülmedi mi sanıyorsunuz, negatif olmak kimseye bişey kazandırmaz , pardon kazandırır rakiplere tabiki, taraftarlık iyi günde kötü günde yanında olmayı gerektirir
hangi lavuğa sorsa 3 yıl önce şampiyonlar liginde oynacaksın desen
kim derdi söylermisiniz , şimdi hemen daha yolun başında eleştirmeye başlıyuorsunuz, yıllarca febe de gesede bejekede kullanılan taraftar jargonuyla hemen saldırmaya azımsamaya küçük görmeye parçalayıp ufaltmaya başlıyorsunuz, daha ne oldu be 3 yılda tavuk olmadan kaz yumurtası yumurtlamaya kalkıyorsunuz, bilicayı satıp 5 kişi alabilmek lazımdı, çünkü paramız yok, çünkü 5 lirayı verip stada gitmiyoruz, çünkü m 5 smsm atıp 25 tl bağış yapamadık, 5000 kişi 250 tl verip kombine bilet alamadık, hemen istiyoruz yok öyle ytağama hasanın böreği herşeyin bedeli varrrrrr
|
Bende seni yazına teşekkür ediyorum gardaşım. Yaşım 40... Biz bu takımı Amatör kümede iken dışsahalarda destekledik. O zamanlra gençtik deli doluyduk. Daha sonralarda 2. liglerde simit sattık yakın deplasmanlara gittik. Yenildik kahrolduk ama yine simit satmaya Çarşamba pazarında su, limonata satmaya devam ettik... Bu aşk hiç bitmedi. Ama biz o liglerde iken bu sahada ŞL ne gideceğimizi rüyamızda bile göremezdik. FeBe ile yapılan sezon açılışı maçında bile göğsümüz kabaröış biz nereee Süper Lig nere demiştik. Biz Cin İsmailleri Efoları Kaleci Sebolar Tamerleri Ayı Ömerleri seyrederdik takımımızda. İşte biz Gurbetlere düştük takım Süper Lige çıktı. Ve 3-4 sezondur dumanını attırdı göğsümüzü kabarttı. Daha ne istiyorsunuz. Siz orda yaşıyor maçlara gitmeye tenezzül etmiyorsunuz. Biz de buralarda kahroluyoruz. Elimizden gelen tek şey SMS atmak..
Şimdi oturmuş eleştiriyorsunuz. Tamam hocamız haksız. Konuşmaları yersiz, bazan kırıcı bazan da rakip takımları kızdırıcı. Ama şunuda bilmemiz gerekiyorki bu takım kusura bakmayın kendi yağı ile kavruluyor. Sizin katkınız yüzde 10 bile değil... Maç biletleri 5 TL ama sizde tık yok.. Sezon boyunca maça girdiğiniz paraları biriktirin gidin İstanbulda en kötü koltukta maç seyredebiliyormusunuz göreyim sizi.. Yada yönetim bilet fiyatlarını 5 TL'den 6 TL'ye çıkarsın nasıl mangalda kül bırakmıyorsunuz hadi göreyim sizi...
Ben aslında size kızmıyorum sitem ediyorum. 5-0 yenildik. Tamam iştahımız kesildi el içine çıkamaz olduk, rezil olduk... Hocamız kabahatli buna da tamam. ama arkadaşlar artık bir takım şeyleri bırakalım. Bizim bu seneki transferlerimizde tutmadı ee ne yapalım şimdi oturup küme düşmeyimi bekleyelim. Sizce doğrumu, bu adamların hepsi bu sayfaları okuyor vede üzerine tuz biber dahada moralleri bozuluyor... Bunun müsebbibi olmayın. Destek verin köstek değil... Diyeceksinizki sen car car konuşuyorsun sen ne yaptın. Devletin bana verdiği yasal izin süresince elimden geldiği kadar memleketimde maç seyrettim 1 bilet yerine 5 bilet aldım. sık sık SMS yolladım. başka yapılacak ne varsa yapmayada çapımca hazırım. Eleştiri bir gün olur 2 gün olur. Ama bunu hergün buraya yazmanın ne alemi var.
Arkadaşlar yazık ediyorsunuz. Bu tutumumuz devam ederse ilerde bizi çok zor günler bekliyor demedi demeyin... Destekleyin destekleyin...
Başka bişi demiyorum
Atilla Torun
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|
|
|