Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olaylı İdman
Alt 01.08.2009, 19:45   #91
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Olaylı İdman

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Önce bütün yiğidolara selam.Arkadaşlar o taraftar bendim.İznimi kullanmak memleketim Sivas'taydım.Takımı yakından görmek üzere antremana gittim.takım sahanını ortasında toplanmış konuşuyorlardı.kaleci antrenörü sayın murat daldık idman toplarını sıfır noktadan boş kaleye atıyordu.ben bir müddet izledikten sonra 'Murat hocaya hitaben hocam o topları kaleye siz değil,futbolcuların atması lazım dedim bunun üzerine murat hoca ile aramızda kısa süren bir tartışma geçti.idmanı izlemek üzere orada bulunan basın mensubu arkadaşlar bana hitaben zaten morallerini bozuk olduğunu söylediler bende makul karşıladım sadece dedimki başarlı olmuş takımı neden dağıttınız dedim.bsaın mensubu ve oradaki başka arkadaşların ricasıyla arabama binip gitmek üzreyken yanıma bülent hoca geldi bana 3 milyon dolar verseydin de satmasaydık dedi.kimse beni antreman sahasından kovmadı ve kovamazda bült uygun ve diğerleri gelip geçici taraftar kalıcıdır. ta kalkıp istanbuldan gittim takımı daha yakından göreyim diye .Ayrıca abircan isimli yorumcuya soruyorum.takıma elimizden gelen desteği yapıyoruz istanbul ve yakın deplasman maçlarına gidiyoruz.açılan kampanyalara maddi imkanımız dahilinde kaılıyoruz.herkese selamlar.
değerli abicim sen sonuna kadar haklısın...! eleştirinin olmadığı yerde başarı olmaz...! şunu unutmamalıyız herkes gecici taraftar kalıcıdır...!

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yorumcuyuz'a Teşekkür Ediyor...