Alıntı:
yiğido Nickli Üyeden Alıntı
2 sezon önce son maçımız kendi evimizde gs ile oynuyoruz ve belkide o maçı alsak geçen sezon şampiyonlar ligine gidecektik. maçı kahvede seyrediyorum. gs birkaç arkadaş şunu söylüyor ne işiniz var sizin şampiyonlar liginde tecrübeniz yok gidip bizi rezil edeceksiniz. siz türkiyeyi temsil edemezsiniz. demiştide korkor karşı çıkışla savunmuştum yiğidoyu. şimdi yaşadığımız bu hayalkırıklığından sonra acaba doğrumu söylemişti diyorum. ama elbette olayın iç yüzünde detaylar var.
doğrudur tecrübe çok şeydir. ama yüreksiz ve korkak oynarsanız 40 yıllık sisteminizde olsa boşadır herşey.
doğrudur takımın iskeleti bozulmuştur. ama asıl bozulan kişilerin iskeletleridir. siz kendinizi dev aynasında görür kurumları kişileri küçük görürseniz. 5 yerim 7 yerim 6 yemem 7 yerim 9 yerim 8 yemem derseniz gülme komşuna gelir başına olur. siz kendinizi küçük dağların yaratıcısı sanırsanız. toprak sahadan devler ligine gidip topraklar başımıza çöksede görmesek diyecek durumlara düşersiniz.
sizler furbolu bizlerden elbbette daha iyi biliyorsunuz ama yapmanız gerekenleri bizler gördüğümüz halde sizler görmüuyorsanız bunda art niyet aramak gerekir. son 2 sezondur kazanılan paralarla neden herkesin gördüğü gerek duyulan transferler yapılmıyor. neden 2 sezondur son düzlüğe girilirken şampiyuon olmak istenmiyormuş gibi maç kaybediliyor.
her maç sonrası kanıksanmış papağan vari söylemlerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz. zira biz kanmıyoruz haberiniz ola.
5 te yesek 15 te yesek hiç sorun olmazdı ama en azından o sahada 11 delikanlı yürekli adam görmek isterdik. içlerinde tek yiğido var hayrettin kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.
şu durumda en çok üzüldüğüm şey duruşu ile söylemleri ile bende ve tüm türkiyede hayranlık uyandıran mecnun başkanımın buna sessiz kalması.
sözün kısası nüfus kütüğümüzü değiştirecek değiliz. yiğido doğduk yiğido öleceğiz. değişecek birisi varsa onuda büyük başkan değiştirecek.
bizlerin desteği ile.
inadına anadolu inadına yiğido.
|
sadece yiğidolar iyi oynuyorsa neden transfer istiyon topla sivastan 18 kişi yeter. taraftarlık bu mudur bir yenilgiyle kininizi nefretinizi kustunuz. o hoca gidene kadar sizin gibi taraftarlar gitsin . takımın zor gününde yanında olabiliyon mu ona bak sen takım iyiyken herkes sivassporluydu. ama hep kötü olacak diye ümitlenmeyin boşyere