Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olaylı İdman
Alt 02.08.2009, 17:39   #104
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Olaylı İdman

Alıntı:
skyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa sen kimsin arkadaş ne sallıyon okuyanda seni
yaa sen bunları yazarken buradan nasıl olsa herkes bişiler yazıyo bende biraz sert yazayım biraz ilgi cekeyimderdinde ve eminim bunları yazdıktan sonra aynada omuzlarına bakmışındır birazda yamuk yürümüşündür..!!! sen adama neden sattın dersen oda sana öle der..adam takımı şampiyonlar liğine yazdırmış hala eleştriyonuz yuh size beee..!!arkadaşlar biz sivas sporuz daha bu liğde yeniyiz biraz daha zamanımız var kalıcı başarılara....sana biraz anlatacaktım kimlerin neden satıldığını ama sen şimdi başka sanal sallamalar peşindesindirr..zaten gercek sivas spor taraftarı kimlerin neden satıldığını biliyorrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

skyhan Nickli Üyeden Alıntı Profilime yazilmis 31.07.2009 10:49
sen nesinki pravokatörmüsün...sivastan yazmadığın belli..hepinizin kuyruk acısı var..yoksa menajermisin..yada bi yakınını tesislere işemi almadılar..

skyhan Nickli Üyeden Alıntı
klavye kabadayıları gidin biraz maclarda bagırın bülent kadar taş düşsün kafanıza .....kahvemi orası gidip ona buna söylenecen..sorsan sivaslı ama sivaslı gibi davranmıyo...adam takıma antreman yaptırıyo sen ona buna söleniyon kimsin sen kim gönderdi seni?zaten moraller bozuk topcuda..ceplerinden sivasa 1 milyon nasip olmaz gider antremanda ona buna sallar...gecen senede yaptınız aynısını 10 uncu bitiririz diyenler sonradan neden şampiyon olamadı diye salladı..memnuniyetsizler lafım size bu takım düzelecek öle veya böle ortadaki yanlışları hocada görüyo başkanda taraftarda biraz sabır..bu arada cok fazla pravokatör var özellilke yakını tesiste işe alınmadı diye bile bülente sallayan var yeğeni transfer yapılmadı diye adam dğil diyen var.!!!ama ortada sivası bu günlere getiren mecnun başkan.bülent uygun ve kalpten

Önce olay icerisindeki Traftari yakinini takima sokmak isteyen kisi ve tesislerde yakinlarinin calismasini isteyen kisi olarak lanse ettin.

Sonra Beni Bülent uygunun Menejer rakibi görüp provakatör ilan ettin kafana göre sanal bir posta koydun.

Kafana göre yine yine hosuna gitmeyen elestirilere posta koyyorsun ve kimsenin bir sey sormaya hakkinin olmayacagini söylüyorsun ve neden satildigini sorarsa oda öyle der diyor ve hem badigard hemde avukatlik yapiyorsun.

Sana söyleyecegfim teksey Temizleyemiyecegin her kirlilik seni kirletir.
yanlisa yanlis dogruya dogru demek insani bir erdemdir.

Bu yaziyida polimik niyetiyle yazmiyorum olurya belki dogru düsünmene bir nebze katkim olur mantigi ile yaziyorum yoksa yazdiklarin muhatap alinip cevap verilecek cinden degil.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...