Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.08.2009, 06:54   #17
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ?
Bence defans bloğonun önünde mükemmel oynayan, ileri çok güzel paslar atan orta saha ile defan arasında güzel köprü olan CİHAN YILMAZ'dı. Bence Bülent hoca aradığı adamı buldu. Ne Onur, ne İbrahim...

Ayrıca, Musa ve Agbetu'da çok iyi oynadılar.

Maçın en kötüsü kimdi ?
Onur... Bu çocuk verilen fırsatları değerlendirmemekte kararlı.

Maçta göze çarpanlar ?
İsteyince YİĞİDO ekolünü, futbolunu oynayabiliyormuşuz.

Birde göze çarpan en can alıcı nokta YENİ FORMALARIMIZdı. Bence süper olmuş. Hem göz alıcı bir kırmızı, hemde klasik çubuklu. Ben çok beğendim.

Ne gibi eksiklerimiz var ?
Orta saha da top dağıtacak iyi bir beyine halen ihtiyacımz var. Bu sene ile beraber 3 sezondur bunu çözemedik.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
Dosta, düşmana karşı gurumuzu, onurumuzu kurtarırken, ülke puanına birazda olsa katkıda bulunmanın ve Avrupa'nın isim takımlarından birini yenmenin mutluluğunu yaşadık.

Taraftar nasıldı ?
Taraftar ilk 10 dakika vardı. Sonrasında sus-pus bir seyirci oldular. Ara-sıra klasik tezahüratımız "Sii-vas, Siii-vas" diye cılız sesleri duyduk. Takımı yalnız bırakmayın, dosta düşmana karşı "biz her zaman takımımızın yanındayız" mesajını verelim diye tribünleri doldurun dedik ama bilet fiyatları da uygun olduğu halde maalesef zihniyet aynı.

Maç hakkında genel yorumunuz ?
Her tecrübenin biraz acıtıcı olduğunu bir kez daha gördük ama Süper Lig maceramızı bir nebzede olsa mutlu bitirdik. Hocamıza ve Futbolcularımıza teker teker teşekkür ediyorum.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...