Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
En çok kızdığım noktalardan bir tanesi ise hala transferlerden bir ses çıkmaması. Atı alan üsküdarı geçti ama bizden hala 2 yabancı müjdesi gelmedi. Bu nasıl iştir anlamıyorumki.. Demekki bir yerlerde aksayan şeyler var. Leven Kızıl çıkıyor çok kaliteli yabancı alacağım rahat olun diyor. Ankaragücü başkanı diyor alacağım. Trabzon başkanı diyor alacağım. Adnan Polat diyor kesin bir yabancı alacağım diye ve alıyor. Arkadaş sizde bi şeyler deyin transfer sezonu bitiyor. Bu kadro ile hem Trabzonlular bayram edecekler hem biz adam içine çıkamayacağız. Bu defans ve Orta saha ile kimse kimseyi kandırmasın bir yerlere ne ligde başarılı oluruz nede Avrupada Shaktar önünde.
İkincisi ise bu Trabzonlulara ne oluyor anlamadım. Her site formlarında astıkları astık kestikleri kestik. Biz çok eksiğiz her yere bulaşıyorlar. Biz ise çok azız. Artı daha maçlar oynanmadan skorlar gelmeye başladı. Bunun ise sebebi ilk maçta yediğimiz 5 utanç golü... Maskara olduk karşılık veremiyoruz. Ah hoca şu Trabzon maçını verirsek artık ne yapacağız onu bilmiyorum...
|
Degerli hemsehrim senin kaygilarini paylasmayan Sivasli yok ama bu konuda artik bir gelisme olacagini sanmiyorum Trabzon maci bekleniyor o macda alinirsa cikip bizim takimin eksigi yok denecek yine buralarda birileri eksik var diyeni dogru yanlis ayirt edmeden hain ilan edecek. Kaybedersede eksiklerimiz var sakatlarimiz düzelsin daha iyi takim olacagiz diyecekler. artik Transferin bu döneminde kaliteli bonservisi elinde bir oyuncuda kalmamistirki alalim onun icin yeni takviyeyi unut. Bizim yönetimin takviyeden kasti sakatlarin geri dönmesi. Memet Özellikle gecen yilin ikinci yarisindaki gibi dönecekse zaten hic dönmesin. Umuyoruz temenni ediyoruzki Basarili oluruz.