Cevap: Yapılan Transferleri nasıl değerlediriyorsu
Takima 1 stoper bir ön Libero ortashaya bir oyunkurucu 10 numara ..Gerekli. Bu oyuncular olmadan defanstan ortasaya isabetli toplar cikmaz ortasahadan ileriye isabetli toplar dagitmak icinde bir 10 numara gerekiyor. Arti ugur kavuk ve onur bu takimda suan ilk 11 de oynamasi yarardan cok zarar veriyor ikiside ne fizik ne de kondisyon olarak yeterli degil.. benimen cok üzüldügüm Syla thum, Diallo Bu Oyuncular gitmekmi istediler yok Böyle oyuncular sivassporun oyun Performanlarini en yüksege cekenlerden tabiri caizse ortave defansin hammallariydi yilmadan usanmadan bitmek bilmeyen enerjileri ile sivassporu ayakta tutan futbolculardi nasil böyle yanlis yapti bülen hoca anlam veremiyorum.. su an böyle futbolcu bulabilirmi suan imkansiz.. yanlis yaptin hoca yanlis takima Nokta transfer yapacagin bir kac bölge vardi bir tane 10 numara onu bulamadin gibi elindeki en faydali futbolculari sattip takimin gücünü yüzde % 50 asagi cektin bunu sadece sivassporun cikisini durdurmak isteyen biri yapar. Bilinclimi yaptin Bilincsiz,mi yaptin hala anlayamadim. Ben Tercrübesziliginden dolayi yaptigina inaniyorum Daha ögrenecegin cok sey var Bunu yasamak gerekir ama sivasspora zarar vermeden yap....