Alıntı:
AnadolununKralı Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada bu şunu da ekliyim, sizin için büyük takım yok, büyük oynayan vardır söylemine de sonuna kadar katılıyorum çünkü büyüklüğünüzü kağıt üstünde gösterecek tek bir başarınız yok...
Bu kadar basit bir tarzla ve at gözlüğünden bir konuya da bakılmaz ama. Bir takımın büyüklüğü, lokal olarak takımlara karşı yaptığı maçlar kıyaslanarak belirlenmez arkadaşım. Hala Trabzonspor'la yaptığınız maçları örnek veriyorsunuz bize... Bırakın bu acizlikleri Allah aşkına.
Ne zamanki Trabzonspor'un 6 Şampiyonluk, 7 Türkiye Kupası, 7 Süper Kupa ( Eski adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası ), 5 adet Başbakanlık Kupası başarılarının üzerine çıkar ve müzene 600'den fazla ( Trabzonspor müzesinde 600'e yakın kupa bulunmaktadır. ) kupa koyarsın o zaman bizden büyüksünüz demektir.
Tekrar iyi forumlar...
|
Hatirlarsan benim dedelerimin sahip oldugu topraklardan bahsedip
bu güne gelmis bizede o günlerle övünme kaldigini söylemistim.
galiba ben tam anlami ile ne dedigimi anlatamamdim bunun icin özür dilerim.
TrabzonSporun gecmis basarilarini dedelerimin basarisi gibi red edmedigimide
söylemistim.ama asil enerjini öfkeni ve büyüklük taslama ukalaligini buralarda yapacagini git senin 26 yildir sampiyon olmani engelliyenlere yap. yazdigim yaziyi bütünlüklü ele almiya algilamiya bile cesaret edememissin.
Valla kardesim benim dedelerim Viyana önlerinden Arap yarim adasina kadar topraklarin hakimi idi. Bügün ise biliyorsun elimizde misaki milli dedigimiz sinirlar kaldi.Bizede onlarin gecmisi ile övünmek.yani Dedelerimiz kadar olamadik!!!!!!
Trabzonun gecmisteki basarilarini saniyorum bizim sitemizde hic bir SivasSpor taraftari red edmez. sizin temel sorunuz iste yukarda yazdiginiz gibi gecmisin basarilari üzerine konup kendinizi onla avutmak ve bunu üzerinden Anadolu takimlarina pikolojik üstünlük kurma cabaniz. bunu bazen o kadar ileri götürüp yapiyorsunuz ki. Sadace isiniz gücünüz Anadolu takimlarini bastirip ikinci bir Anadolu takimi anadoludan cikmasin diye en büyük saldiri ve hakareti hatta düsmanligi siz yürütüyorsunuz. Biliyorsunki ringlerde dövüscünün birinin kariyerinde 300 mac vardir bunun 290 tanesini nakavt da yapmis olabilir. 10 tanede beraberlik almistir ama karsisina 30 mac yapmis biri cikar o 30o mac yapmis adami ilk raunda nakavt eder. digerinin kariyeri iyi diye kimse o yenilenin ünvani onda kalsin demez onun icin bir kiyaslama yapacaksan bizle oynadigin maclari kiyasla. Bize ne sen nerde kimle ne yapmissin ne etmissin.
Size tavsiye Basda SivasSpor olmak üzere anadolu takimlarina düsmanlik besliyeceginize onlarin basarili olma durumlarini kiskanclik ve hazimsizliga döndereceginize 3 kulüp den biri olsun diye hersene seneryosu yeniden yazan son 26 yilinda sizler adina seyircisi oldugunuz durumu tersine nasil cevirirsiniz onun hesabini yapin. Bir sorun bakalim hangi anadolu takimi ile dostlugunuz var baskaniniz kafasini önüne egmeden hangi Anadolu kulübünün baskani ile dostluk kurabiliyor onu sorun kendinize. Bak istanbul rezilleri Popermonlarda rezilikleri yapiyor adam cikiyor bu senede yaparim diyor. citiniz cikmiyor.Sonuc olarak istanbul rezilerinin Anadolu takimlarini sindirmedeki tetikciligini siz camia olarak yapiyorsunuz.
Biz SivasSporuz Bizim icin büyük takim yok.Büyük oynayan takim vardir.
sizde ligdeki bizimle oynadiginiz macta bize karsi büyük oynadiniz biz sizi bunun icin tebrik ederiz ama bizden büyük olmaniz icin bizim size yaptigimizdan fazlasini bize yapmaniz lazim bunu unutma.
Ayrica tüm ukalaliklariniza ragmen ligde istanbul rezilerinden daha basarili olmanizi samimiyetle istedigimide bilin.