Cevap: Uygun`dan Eleştirilere Cevap!
Bülent Hoca sonuna kadar arkandayız 3 sezondur sivassporumuzu başarıdan başarıya koşturdunuz hayalimizde göreceğimiz takımları sivasa getirdiniz anadolunun yıllardır süren sessizliğininin çığlığı oldunuz Sivas'ın adını herkese ezberettirdiniz parayla değil yürekle mücadelenin ne olduğunu herkese gösterdiniz kimsenin size laf söylemeye hakaret etmeye hakkı yok Bülent çok konuşuyor diyenlere seslenmek istiyorum doğruları yapılan yanlışları haksızlıkları söylemek suç mu tabi ki konuşacak sırf konuşuyor diye diğer takımların sempatisini kaybedeceğiz korkusuna kapılmayın onlar zaten sivasa karşı hep antipati besleyeceklerdir çünkü 3 sezondur bütün takımları yenen resmen mahveden bir takım var doğal olarak bu takımların taraftarları düşmanlık besleyeceklerdir Bülent Hoca konuşsun konuşmasın fark etmez onlar içlerinde bir kin besliyorlar sivasa karşı misal trabzonspor taraftarı Hocam siz emin olun biz sizi asla yalnız bırakmayacağız küme düşşekte şampiyon olsakta her ortamda her şartta daima yanınızda olacağız gün gerçekten sivasspor taraftarı olanların taraftarlığını gösterme zamanıdır herkesi 4 eylüle takımımızı desteklemeye davet ediyorum ben yarın tribündeki yerimi alacam takımım yensede yenilsede desteğimi sürdürecem 15 yıldır bu takıma desteğimi her ortamda sürdürdüm ölene kadar da sürdüreceğim gerçek taraftar iyi günde değil kötü günde takımının yanında olan taraftardır.Yarın o stat dolmazsa boş kalırsa bizi istemeyenler düşmanlık besleyenler yalaka medya hep bir ağızdan sivassporumuzu yerin dibine sokar buna izin vermeyelim tribünleri bir koltuk bile boş kalmayacak şekilde dolduralım gösterelim onlara 300 sivaslı mı 20000 sivaslı mı?
|