Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun`dan Eleştirilere Cevap!
Alt 19.08.2009, 18:50   #22
yigidoilyas
Acemi Yiğido

14 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 yigidoilyas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun`dan Eleştirilere Cevap!

Alıntı:
sadocan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar hocaya söz edenler sivasspor taraftarı olduna inanmıyorum yav anlamadıgım birşey var FC Shakhtar Donetsk i rüyanızdamı görüyodunuz yapmayın lütfen bizi buralara getirende bülent hocadır allah aşkına yeter bilip bilmeden yorum yapılıyor tabiki hocada en iyisini ister ama ne yapsın bir ümit karan bir hasan saş 2-3 yabancı futbolcular gelmediler sivasa inanıyoruz ki bu takım böle gitmeyecek sabırlı olalım lütfen her takım yeniliyor ne var bunda*
sen nediyorsunki arkadaş ben şimdiye kadar bülent hocaya hiç söz etmedim eleştirmedim yigidi öldür hakını VER demişler. neyimiş FC SHAKTAR İLK ÖNCE RÜYMIZDA GÖREMEZMİŞİZ sen çok gördün heralde ben sivas spordan başka büyük takım bilmedigim için en büyük sivas spor sanıyorum. fakat futbolcularımızın yarsını yola gitsin onlara verdigin para NIN ÜÇTE BİRİNİ ile ÜÇÜNÇÜ ligden oyuncu alsa onlarda en fazla beş gol YEMEZLER BİLE. sen diyeceksinki niye parayı karıştırıyorsun. sana patron iş yapmadan para verirmi. maşallah bizim futbolcular yol gecen hanına cevirdiler takımın kalesini.
yigidoilyas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla