Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi. Sivasspor'a geçen sezon ligin ikinci yarısında Ankaragücü'nden gelen orta saha oyuncusu Murat Erdoğan'dan kendisine kulüp bulması istendi.
Daha önce Gaziantepspor, Galatasaray, Malatyaspor, Ankaraspor ve Ankaragücü'nde forma giyen 33 yaşındaki oyuncu ile teknik direktör Bülent Uygun dün bir görüşme yaptı. Bülent Uygun, "Murat gerçekten iyi bir Futbolcu ama takıma yeni gelen arkadaşlarımız sonucu kadroya girmekte zorluk çekiyordu. Ben de dün kendisi ile görüşerek durumu anlattım. Kendisine kulüp bulmasını söyledim. O da 2-3 tane kendisini isteyen kulüp olduğunu söyleyerek benden onlar ile görüşmek için izin istedi. Bu zamana kadar takıma yaptığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
|
Bülent HocaninTeknik kapasitesi yüksek biri icin yazdigi yazi Fasafizodan baska birsey degil Murat Erdogani yeni sezonda tam olarak bir macda oynatmadan göndermeye kalkmasi sacmaliktan baska birsey degil sadece aldigi yeni adamlara onu degisdi onlari göndermeye kalksaydi yer yerinden oynayacakti neden aldin gönderiyorsun diye sivassporun fazlasiyla harcayacak parasi yok diyor elindeki kaliteli teknikgücü fazla olan adami bir takima kaptiracak yani önceki oldugu gibi, ist spora ve Diyarbakira verdikleri gibi olacak verecek sonra sok olacak alisdi ama Halaa devam ediyor Neden Onura bu kadar sans veriyor anlamis degilim murat erdoganada sans verse o,zaman aradaki farki görecek Herhalde onuru oynatmak isteyen Dayilari var yönetimde Bülent Hoca Sivasspor kolay yenecek bitecek bir takim degil Taslari oynat,tin yerinde durmuyor Sivasin icini bosalttin ve halaa bosaltmaya devam ediyorsun ediyorsun frenlesen iyi olur