Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
bu takım iyi yolda arkadaşlar.bunu son iki maçta oynadığımız oyun gösterdi.maçın skoruna bakarsak çok haksız eleştiriler yapmış oluruz. fenerbahçe maçında 70 dakka sonunda emrenin direkten dönen şutu ve denizin kornerden gelen topa vurdğu kafa dışında fenerbahçenin pozisyonu yoktu.bizimde o dakkaya kadar kamanan ve ersenle çok net 3 pozisyonumuz kaçtı..ama gel görki çok iyi mücadele ettiğimiz bu maçta da basit bireysel hatalrımızdan çok kolay 3 gol yiyince oynadığımız o oyunda silinmiş oldu. yine dün akşam ki maçta. ilk golü yedikten sonra takım gerçekten harika bir futbol oynadı.karşınızda oturmuş geçen yılın uefa şampiyonu shaktar var.ama gerçekten çok güzel futbol oynadık.ancak yine bireysel hatalrımız ve yine haketmediğimiz bir 3-0 mağlubiyet.bu iki maçta aldığımız sonuçlar sahaya yansıttığımz mücadeleyi ve iyi oyunu silmiş oldu.(skora bakıp konuşanlar için-sivas bitmiş dedirtti-,beni üzende bu aslında.son iki maçta takımda eskiye dönüşü görüyorum inşallah 2-3 hafta içinde gerçek sivasspor sahada olacaktır..şimdi bu görüşüme karşı çıkacaklar lütfen burada belirtsin 2-3 hafta sonra siz mi yoksa ben mi haklı çıkıcam görelim...)
bir tek savunmaya adı geçen tomas yada onun gibi bir oyuncu alırsak hiç bir sıkıntımız kalmaz.ibrahim şahinin hücumda yaptığı prese hayran kaldım. valla helal olsun.ayrıca hocanın tekrar abdurrahmana dönmesi de beni mutlu etti.nasıl bir oyuncu olduğunu oynadığı harika futbolla gösterdi.