Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
Alt 21.08.2009, 11:02   #90
birdokuzaltiyed
Yiğido

98 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 birdokuzaltiyed Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

Bülent Hocamı'za bu tespitinde katılıyorum.

Ancak takımın hala düzeltemediği pek çok şey var.Öncelikle defans hattımız çok basit hatalar yapıyor ve bu basit hatalar tüm takımın motivasyonunu olumsuz yönde etkiliyor.Defansa mutlaka takviye yapılması gerekiyor.

İkinci olarak takım tüm maçlarda ikinci yarı ortalarından itibaren fizik olarak düşüyor ve yenik olmamamıza rağmen maçı çevirecek herhangi bir çaba, pres ve gayret gösteremiyor.

Aslında Bülent Hoca'nın amacı sezon başında çok koşan, pas yapan, ve topu oynayan taraf olan bir takım oluşturmaktı. Maalesef şu ana kadar bu fikirde bir takım göremiyoruz.

Çok ağır bir defansımız var. Hızlı top çevirmek, hızlı atağa kalkmak ve çabuk kademeye girmek gibi çok önemli özellikleri yok defansımızın.

Bütün bunlara rağmen dün düzelme younda olan bir Sivasspor gördüm. Özellikle Abdurrahman, Cihan, Bouazza, Kadir ve İbrahim Ş. gerçekten güzel bir performans sergilediler.

Kısacası daha çok koşmalı, daha isabetli pas yapmalı ve süper lig futbolcusuna yakışmayacak basit hatalar yapmamalıyız. Ne yapıp yapıp fizik kondüsyonumuzu 90 dakika rahat yetecek bir seviyeye getirmeliyiz.

Bülent Hoca'da elbette tecrübe eksikliği ile sezona çok keskin bir kadro ve sistem değişikliğiyle girmennin sıkıntısını yaşıyor.O da bunun farkında.

İnşallah Diyarbakır ve Denizli maçlarını alarak hem düzeldiğimizi görürüz ve hemde bozulan moral ve motivasyonumuzu tekrar kazanırız.

Rövanş maçında da takımıza başarılar diliyorum. Çok kısa bir süre var. Rakip çok formda, işimiz zor ancak lütfen yenilsek bile dağılmayalım, bu adamlar nasıl buralara gelmiş dedirtmeyelim. Allah yardımcımız olsun...
birdokuzaltiyed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı birdokuzaltiyed'a Teşekkür Ediyor...