Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
Bak degerli kardesim Anlasiliyorki Sayin Baskan Mecnun Otyakmaza ve Bülent Hocaya bagliliginiz Sivas SivasSpor un Önünde. Artik klasiklesmis bir yaklasimi tercih ediyorsunuz... Her kimki eksigi görür iyi bir sey isterse ya SivasSporun basarili gecmisine ihanetle suclanir yada bir insanin verdigi emege ihanetle suclamak artik moda oldu.
Öyle dramatize edilerek anlatilirki Yok toprak sahamiz vardi. yok tesislerimiz yoktu. Yok 3. ligdeydik bizi birinci lige cikardilar.Yok Biraksaydiniz 3. ligde debelenselerdi. Bu tip laflari konusanlarin SivasSpor gecmisden haberi olmadiklari gibi gecmiste emek vermis insanlarada saygisi yok.. Eger Süperligde olmak basari ise Bu basari diye saydiklari seyleri ne Bülent Hoca yapmistir Nede Mecnun Baskan yapmistir.. Bu onlardan önceki yönetimin basarisidir. Mencnun baskana Süper ligde bir bayrak teslim edilmistir oda bu bayragi layiki ile tasiyacaktir Görevidir.
Bak degerli kardesim SivasSpor sivaslilarin bir degeridir Bu deger icerisinde gerek gecmiste gerekde simdi görev yapan insanlar bu degerin bir parcasidir
Amaaaaaaaa Hic bir yönetici hicbir teknik sorumlu bu camianin üzerinde degildir. Bu yönetime görevi devredenler Kulüp süperlige cikmisken iken devretti. senin dedigin gibi ne 3. ligdeydi nede 2. ligdeydi. Ha bunun böyle olmasi, Gerek yönetimin emegini gerek teknik heyetin basarili gecirdigi mutlu oldugumuz iki sezonu görmezdenmi geliyoruz tabiki hayir. Basarili olduklari her hafta her ay her yil icin tesekkürlerimizi sunuyoruz.
Geride Camia acisindan son iki sezonluk bir basari var diye 3. sezondaki yanlis ve eksikleri görmüyecekmiyiz. Hocanin kara kasinin kara gözünün olmasi beni ilgilendirmez basari camianindir. Kisilerin tek tek katkilari vardir inkar edilmez ama bir yada iki kisiye mal edersen en azindan o basari icin sahada terini akitmis insanlara saygisizlik etmis oluruz. Onun icin birakin artik su olamzsa dibe gidersini bu olmazsa söyle olur laflarini. Sivas halkinin SivasSpora sahip cikacak gücüde vardir kudretide bunuda en cok Sayin Basin sözcümüz bilir madem bu insanlara yakinsin sorun bakalim alternatif varmiymis yokmuymus.
Daha 2 ay önce bir bildiri gibi bir yazi kaleme aldi son konreden hemen sonra idi... Sayin Basin sözcümüz ünsal tarafindan kaleme alinmis bir yazi yayinladilar. SivasSpor Bu yönetimin destegiyle Basarili bir sezon gecirdigi Basari saglayinca cesitli is adamlarinin paralarina güvenip SivasSpor yönetimi ele gecirmek istediklerini söylüyorlardi. Yani kisaca Bu pasta bizim kimse el uzatmasin kimse yaklasmasin tarzinda bir yazi idi...Bunlari bu yönetimin gerekisiz oldugunu düsündügümden yada kabul etmedigimden yazmiyorum aksine tüm eksikliklere ragmen ben bu yönetimin bu süreci götürmesinden yanayim. Bunlari Sif Siz Sivas insanini aciz SivasSporada cami önüne birakilmis bir kedi muamelesi yapar tarzda yazdiginiz icin bunlari yazma geregi hisseddim...
Tekrar ediyorum hicbir kisinin Haddine degildir Sivas insanini ve Onun degeri olan SivasSpor camiasini Hafife almak aciz ve caresiz göstermek. Hicbir kisilik ve sahsiyette camianin üzerinde degildir.
|
Düzeltilmis hali özür.......................... ............