Cevap: SİVASSPOR SİVAS'LIDAN DAHA ÖZVERİLİ
Valla saydıklarının alasını yaptım.Gittim fenerbahçe derneğinin tepesine kadar dev bayrak astım.Bursaya geldiler gittik otelde karşıladık.Bursada eskişerhirde elazığda istanbulda ankarada diyarbakırda hasan keyf de antepde batmanda urfa da taa harranda bu formayla gezdim üstümden çıkarmadım.O denliki giyecek başka şeyim yok zannederler...
Ama sahada ses çıkmamaya gelince bu sadece taraftarın suçu değil.Destek vereceksin arkadaş,yönetim desteği olmadan boşuna burda neden taraftar yok diye yırtınmayalım.Sen takıma destek verecek taraftara destek verme sonra stad neden boş de.Yok işte öyle iş.Esnaf abilerimiz böbürlene böbürlene poster asıyorlar...
-kaçı deplasmana araba kaldırdı
-kaçı taraftar gruplarına kombine aldı
-kaçı takıma destek için deplasmana gitti.
taraftara neden yapmıyorsun demek için eline avucuna bir şeyler koymak lazım.Ben eskişehir gibi de olmak istemiyorum.eskişehirli bir tribüncünün nasıl bir karaktere sahip olduğunuda bilirim.Daha geçen bursa maçında adamlar bursaya sövdü ankaragücü atkısı yaktılar.
Sesinizi önce yönetim duysun ardından desteğini versin merak etmeyin en kral tribün sivasda olur.Ama desteksiz tribün olmaz stad dolmaz.3 tane çekirdekci gelsin diye gözünüz yollarda kalır...
|