Sivassporda yaprakdökümü Basladi
Bülent Hoca yaprakdökümüne basladi. Önce Murat Erdogan, arkasindan Faruk Bayar,Ve en ilgincide kendi yaptigi en son Tranferi Akeem Agbetu yani anlayamadim vesselam bunu yapsa yapsa ancak futboldan anlamayan yapar iyi degildi neden aldin simdi bu futbolcuya Diyarbakir Talip oldu ayni digerleri gibi yazik Sivasdan mac öncesi sesi yükseliyor Taraftar gelmiyor diye ve madi durum ortada bizim Transferlerimiz yildiz degil Bütcemize bakarak yapiyoruz diye feryat ediyor diger tarafdan bütceyi bosa akitiyor yani sag eliyle aliyor sol eliyle serbest birakiyor senin Hocaligin nerde kaliyor Bülent Hoca neden aldin simdi neden gönderiyorsun bunu TV,duydum sok oldum sen Transfer yapmayida bilmiyorsun yada Sivasin kaynaklarini bosa harciyorsun Hani Bütcemiz kisitliydi neden bu kadar bonkerce harciyorsun yazik Murat Erdogan,na yazik böyle adami aldin arkasindan harcadin Faruk Bayarida ayni duruma getirdin. Simdi Soruyorum Bundan sonra sira kimde kim sirasini bekliyor. Onuru neden koruyorsun onur takima katkisi olan bir ortasaha oyuncusu degil yoksa onun koruyucu melegimisin bunu bir gün soracaklar ama ne zaman bilemem daha fazla bos kumpara yapma Takimin icini bosaltdin Bankasya ,ya Hazirlik yapiyorsun bir gün Hasap soracaklar Takimi yipradanlara unutma.
|