Tekil Mesaj Gösterimi
Bilirkişimiz Derneğimiz
Alt 23.10.2005, 03:02   #32
SAVASCI
Yeni Yiğido

SAVASCI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SAVASCI isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Bilirkişimiz Derneğimiz

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı
Arif bey kim olduğunuzu ve hangi memlekette olduğunuzu bilmiyorum...Ama Sivastaki bazı olaylardan habersiz olduğunuzu ve tribünle alakalı konularda yeterli bilgi sahibi olmadığınızı düşünüyorum...Siz derneklerden bişr açıklama beklediniz bizde açıklamamızı yaptık..Hala olur olmaz yorumlarda bulunuyorsunuz...Biz gerektğinde Sivasımızın ve Sivassporumuzun hakkını sormasınıda biliriz...İllede pankart açalım ve Sivasspor bu sebebten ceza alsın diyorsanız bu haftaki Diyarbakır maçına bekliyoruz ...Gelin ve pankartınızı açın...Klavye başında ahkam kesmeyin...Tamam iyi bir Sivassporlu olabilirsiniz ama Sivas dışında olduğunuz için biraz bilginiz bu konuda kıt anlaşılan...Eğer benimle irtibata geçmek isterseniz ve gerekli bilgileri almak isterseniz telefonum şu;0-543-3737699..

Saygılarımla.....

ben konuya biraz fransızım ama anladığım kadarıyla medyada sivasa az yer verilmesinden şikayetçi olan bi grup var ve bu grup bu konuyla ilgili pankart açılmasını istiyor dernekdeki saygıdeğer abilerimizde buna haklı olarak karşı çıkıyorlar..bencede böyle bi protesto yapmak sivasa zarar verir dernekteki büyüklerimiz yönetimle irtibatlı kimseler bu konuları bizden daha iyi bilirler hele hele sivasta yaşamayan sadece mustafa abinin dediği gibi klavye başında ahkam kesenlerden dahada iyi bilirler.herkeze saygılar....

Öfkeyle Kalkan Zararla Oturur
SAVASCI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla