Alıntı:
cyclone58 Nickli Üyeden Alıntı
Takımına sahip çıkmayı hemen maddiyat yönüne bağladın ordaki adamların maçlara son parasını vererek geliyor ve o parayıda bulamayanlarda oluyodu senin paran varsa tabi alır girersin forma alırsın tamına lisans lı 1 forma almak katkı olsaydı kulüp önce bu altyapısını düzeltirdi kaç çeşit ürün var store da söylesene bana yeni sezon formaları geldimi söylesene takım önce onları halletsin sonra gelsin bize lisanslı forma alın desin bu takıma bu günde bu zamanda lisans lı ürün almak değil boğazını patlatana kadar destek olmak önemlidir tamammı maçtan sonra takım otobüsünü tezahuratlarla uğurladık kim geldide bizden başka destek verdi söylesene ??
|
Takımına o stada gelen herkes destek oluyor. Ben gelip senin oraya ucuz girmene veya beleş girmene de laf söylemiyorum. Sen bagırarak destek olursun takımına diger adam maddi katkı saglayarak. Bu takım bizim beni ne bülent ilgilendirir ne başkası. Bizi 3 aydır uyutuyolar transfer diye elimizde ki adamlar gitti tum un yerine kim alındı. ya da bugun diyarbakırda sahaya cıkan ibrahim ulum nie alındı nie diyarbakıra verildi. kandırıldık. takımımızın içini boşalttılar. Silla tum balili diallo hattar sergio neden yolladındı. tek kabul ettigim bilica ondan para kazandık ya digerleri.. anlayın artık bu sene düşmemeye oynayacagız ve işimiz gerçekten çok zor.