Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Alt 30.08.2009, 23:58   #11
savununyigidogeliyor
Yeni Yiğido

savununyigidogeliyor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 savununyigidogeliyor isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımına o stada gelen herkes destek oluyor. Ben gelip senin oraya ucuz girmene veya beleş girmene de laf söylemiyorum. Sen bagırarak destek olursun takımına diger adam maddi katkı saglayarak. Bu takım bizim beni ne bülent ilgilendirir ne başkası. Bizi 3 aydır uyutuyolar transfer diye elimizde ki adamlar gitti tum un yerine kim alındı. ya da bugun diyarbakırda sahaya cıkan ibrahim ulum nie alındı nie diyarbakıra verildi. kandırıldık. takımımızın içini boşalttılar. Silla tum balili diallo hattar sergio neden yolladındı. tek kabul ettigim bilica ondan para kazandık ya digerleri.. anlayın artık bu sene düşmemeye oynayacagız ve işimiz gerçekten çok zor.

amme hizmeti yapıyoruz agbetuyuda istiyo diyarbakır onuda verin cihanıda başkasına... al gülüm ver gülüm ...hey gidi koca sivasspor devlere kafa tutan takım basit bi diyarbakıra sahasında boyun eğiyor bunun baş sorumlusu bülenttir lütfen daha fazla zarar verme güzel günler hatrına istifa artık....
savununyigidogeliyor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla