Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçın Ardından
Alt 31.08.2009, 01:38   #42
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçın Ardından

Avrupa kupalarında oynadığımız maçlarda;

Anderletch:5-Sivasspor:0
Sivasspor:3-Anderletch:1

Sivasspor:0-Shakhtar Donetsk:3
Shakhtar Donetsk:2-Sivasspor:0

Ligde ise;

Sivasspor-Trabzon:1-2
Fb-Sivasspor:3-0
Sivasspor-Diyarbakır:0-2

Oynadığım toplam 7 maçta 1 galibiyet 6 mağlubiyet almışız.4 gol atmışız kalemizde 18 gol yemişiz.Avrupa kupalarında havlu atmışız ve ligde de 3 maçta sıfır çekmişiz.Sivassporun gidişatı hiç iyi değil.Bundan sonra da hiç iyi gözükmüyor.Saolsun bülent Hocamız hiçbirşey olmamış gibi takım iyiye gidiyor, düzelme aşamasındayız gibi laflarla hala bizi oyalamakla meşgul ediyor.Takım hiç iyiye gitmiyor arkadaşlar.Takımda geç olmadan bazı radikal kararlar alınmalı artık.

Ayrıca bir Bülent Uygun için de bir paragraf açmak istiyorum.Bülent Hoca maalesef kendini artık bitirme aşamasına geldi.Ulusal basına hemen hemen hergün verdiği zamanlı zamansız demeçleri, dengesiz yorumları tüm takımları olduğu gibi biz sivassporluların da canını sıktı.Bugün mağlup olduğumuz için arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama Bülent Hoca kendi sonunu kendisi hazırladı.Bizler Sivassporlular olarak onun sadece kendi takımına motive olmasını bu takımın teknik direktörü olarak her zaman takımımızın menfaatlerini savunmasını başka takımlarla bir bağ kurabilecek nitelikte hareketlerden ısrarla kaçınmasını istedik.Ancak maalesefki bu konuda çok yanlışlar yaptı.

Bu takım küme de düşse kendi takımımızdır.Bizim sivassporumuzdan başka takımımız yok.Bir hoca gider bir hoca gelir.Kutsal olan Sivasporumuzdur bu renklerdir.Bizim kimseyle bağımız olamaz kimseyi başımızın üstünde taşımayız.Eğer taşırsak bu sivassporumuzun önüne geçer.Onun için birkez daha söylüyorum ki bizim için tek gerçek sivaspordur, sivassporu yönetenler değildir.Yönetenlere karşı sadece minnet borcumuz olur.Yeri geldiği zaman onlar da çeker giderler...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...