Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Keske Baskanin LIG tv de yaptigi canli Röpartaji bende izlemis olsaydim . Malesef izleyemedim.Ben Bu oyunculari bülent uygunun istemedigi icin gönderdigini düsünmüstüm. Ama durumlar baskaymis Bu oyuncular cok yüksek Bonservis ücreti istedigi icin ve bu parayi Yönetim bu Futbolculara vermek istememis.Ben Bu konu hakkinda yanlis düsündügümden dolayi hocadan özür dilemek istedim.
|
Giden oyuncularimiz bizim kulübümüzün sözlesmeli futbolculari idi. Bunlari bir baska kulüpdenmi aliyoruzda bonsevis ödeyelim? tum ve silla 2 yil ayrica bilicanin bile opsiyonu vardi..... Baliliyide isin icine katip Bu arkadaslarin Satisindan bonservis bedeli alan Bizim ve Kulübümüz ve yönetimimizdir.Kanal 58 de Basin sözcüsü Sayin Ünsal yaptigi aciklamada stada bir bucuk milyon harcadik diye aciklama yapildi hatta bu paranin bir milyonu federasyondan geldigini söyledi....Besyüz binlira icinmi bu takim dagitilmis. hic inandirici gelmiyor..........
Diger naklen yayin,sezon,reklam,idda,toto, Loto,vs sans oyunlari, gelirlerin o tarihde kulübe ulasmadigini varsayalim. Diyelimki öyledir bilicadan gelen para fazlasi ile yetip kasa bile yaparken neden tum ve silla ve balili neden gönderildi o zamam....