Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.
[QUOTE=Canimgibi;556233]Blica dan alinan parayla stadi yaptilar.. Ayni zamanda papaz herzaman pilav yemez diye bir söz var her alinan topcu is yapacak güzel oynayacak diye bir kaide yok Bülent hoca da aliriz oynatiriz diyip Fatih Terimlige soyunmaya calisti.. Kisacasi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu...[/QUOTE]
arkadaşım diyorsunki blicadan alınan parayla stat yapıldı geçen sezon ligi ikinci bitirmişiz havuzdan dünyanın parasını almışız...türkiye kupasında yarı finale çıkmışız dünyanın parasını almışız...forma reklamlarından dünyanın parasını almışız.stattaki reklamlardan dünyanın parasını almışız...yayıncı kuruluştan dünyanın parasını almışız... nerede bu kadar gelir ?
kusura bakmayında bi yerde denge olacak. ben hala iddia ediyorum ve bu sözümüde söylemeye devam edeceğim bülent uygun bu kulüpte menajer olarak göreve başladığında menajerlik şirketi kurdu bu şirkete bağlı futbol oynayan bissürü oyuncu var kendi bünyesine şirketine alamadığı futbolcuları bu adam gönderiyor sivasspor üzerinden rant sağlıyor sivassporun tesislerinde dünya kadar hemşehrisi sakaryalı çalışan var mecnun başkanı öyle bir bağlamışki o benim manevi babam diyerek bülent uygun miladını doldurmuştur açın gözlerinizi artık...
|