Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Faruk Ankaragücünde
Alt 01.09.2009, 09:05   #19
skynet
Acemi Yiğido

skynet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 skynet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Faruk Ankaragücünde

Guzel guzel elestirisini yapana neden " sen lac defa maca gittin, sen kac defa en pahali trubunde oturdun, sen lisansli forma, urun aldin mi hic, sen mesaj attin mi" da konusuyorsun dersiniz. Klavye basinda neden canavar kesilirsiniz, neden olumsuz elistiri olunca kiziyorsunuz. Yalan mi yaziyor elestirenler, kim sivassporun bugunlerini gormek ister. Neden 3 maymunu oynuyoruz. Neden gozleri kapali bakiyoruz? Transfer donemi bitti, takim ortada; Bank Asyaya dususumuzu engelleyecek ne yapabiliriz. Neden kulaklariniz elestirilere kapatiyorsunuz. Siz Sivasspor tafartarisiniz, elestiri yapanlar yunan takimi taraftarimi.
Zamanin birinde bir kral varmis, kendisine dunyanin en guzel elbisinesini dikecegim diyen terziye inandirmis kendini. Terzi gorunmez elbise diktigini soylemis, herkes cok beyenmis. Kralda halkda gorsun o halde deyip halkin karsisina cikmis. Bir kisi cesaret edip Kral ciplak demis. Aslinda kimse elbiseyi gormedigi halde goruyormus gibi davranirlarken, bir kisi gercegi soyliyecek kadar cesaretliymis.
Bu hikaye ne guzelde durumumuzu anlatiyor. Biz aldanalim, guzel gidiyoruz, takim cok iyi, Bulent hocaya laf eden hiyanet icindedir, gercek sivasli degillerdir diyelim. Bende diyorum ki KRAL CIPLAK. Takim bank asyaya gumbur gumbur gidiyor , Allah beterinden saklasin.

Not: Evet; en pahali turubunden mac izledim, deplasmanda sivasspora ayrilan yerde macida izledim, 3. ligdeki gunlerimizi toprak sahadaki durumlarimizi, 10 kisiyle maca gidip kapali turubinde bagira cagira bir avuc insan mac izledigimiz gunleri unutmadim, defalarca mesaj cektim, sivasli olmayanlarin telefonlarindan mesaj cekmeleri icin ikna ettim, lisansli urun aldim aldirttim, hediye aldim. Ogrentmenlik yaptigimiz gunlerde iki kurus ogretmen maasindan ogretmen arkadaslarla sivasspora yardim diye para toplanmasina onay verdim destekledim. Simdi ben elestiri yapmiyacagimda kim yapacak! suzmayacagim susmayacagiz. Kral Ciplak!!!
skynet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır