Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'dan Sergio Tepkisi!
Alt 04.09.2009, 10:15   #58
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor'dan Sergio Tepkisi!

Alıntı:
özgühertaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEPİNİZ VURUN BAKALIM ABALIYA.TAKIM KÖTÜ GİDİYOR YA.BÜLENT HOCA VE MECNUN BAŞKANI YIPRATMAK İSTEYENLERİN EKMEGİNE HEPİNİZ YAĞ SÜRÜN BAKALIM.BU TAKIM 3-5 HAFTA SONRA DÜZELDİGİ İÇİN TEKRAR BÜLENT HOCAYA DAHİ DİYENLERE MECNUN BAŞKANA ADAM GİBİ ADAM DİYENLERE TAKIMDAKİ OYUNCULARIMIZI AŞAGILAYAN TARAFTARIMIZI MERAK EDİYORUM NASIL HAREKET EDECEKLER. 3 MAÇ YENILDIK DİYE TAKIMI BANK ASYAYA GÖNDERDIK BÜLENT HOCAYA HAKARETE VARAN YORUMLAR YAPTIK.AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE İYİ GÜNDE DESTEK VEREMEDİGİMİZ GİBİ KÖTÜ GÜNLERİNDEDE ONLARIN YANINDA OLMAYI BAŞARAMADIK MAALESEF.
VURUN ABALIYA VURUN
Kardeş bakın burda bazı şeyleri söylüyoruz taaaa hazırlık maçlarından beri yırtınıyoruz yanlış yapılıyor diye şimdi yanlışı görüpte susmak olmaz ne demiş Peygamberimiz ''Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.'' Bülent böyle bülent şöyle derken iyi derken yani bırakta millet iyi yaparken iyi desin ne diyecekki lan niye bizi şampiyon mu yaptın diyecek millet yada küme düşünce yada düşmeye oynarken bravooo alkış gani kıyamet dediğin eşyanın yaratılışına ters sen diyorsunki iyiyken eleştirelim kötüyken alkışlayalım... Unutmaki bu ülkede takımın şampiyon yapmış teknik adamlar bile gönderildi şahsen ben gönderilsin bile demiyorum sadece dikkat daha akıllı adımlar daha akılcı söylemler vs vs... Kaldıki burdaki herkes gönderilsin desin ne olacak sanki yönetimde çokta tın taraftarı salladıklarını hiç düşünmüyorum... Burda anca birbirimizi yiyoruz....
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...