Cevap: Küfür yemediğim sürece sorun yok.!
hey yavrum hey futbolun adaleti bu iyi olursan başa taç ederler kötü olursan vay haline daha düne kadar bülent uygun general futbolcular asker bugüne bakıyorsun bülent istifa bülent istifa daha düne kadar bülen beleş fotbulcu alırken iyiyidi şimdi vurun abalıya ben kendi görüşüm helal olsun bülent uyguna bize yaşattıgı bu gururlara bülentin sivas için uyraştıgını içinizden kaç kişi sivas için birşey yaptı adam daha ne yapacak görüştügü transfer ettikleri sivasda kalsaydı eminim hiç kimse böyle konuşmazdı
şuanda birlik ve beraberlik zamanı kaçtane takım 1. lige çıktıgı yıl tekrar 2. lige düştübiz şükür şampiyonluklardan bahsettik varmı başka bir takım şampiyon olacagız diyen sivasspordan başka bülent hocam aldıgın parayı soruyorlar aldıgın paralar sana ananın ak sütü gibi helal herkes işine bakacak taraftarda kendi işine bakacak ya ben şunu anlamıyorumben bursada yaşıyorum burdada bursa spor maçlarına gidiyorum arasıra bizim sivasspor taraftarı gibi maç bitmeden stadı terk etmiyor tamam bursa spor taraftarı gibi takımı destekleyemeyiz ama yenen bir takımıda maç bitmeden yanlız bırakmamalıyız gençler birligi maçında maç bitmemiş stad trek ediliyor ve bende o maçda bursadan gelip seyretmiştim ev neticede arkadaşlar yine söylüyorum birlik ve beraberlik zamanı her zaman destek ama tam desteklemeliyiz sivasımızı
|