Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.
Alt 06.09.2009, 16:08   #26
anils
Acemi Yiğido

anils - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 anils FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.

Kontratı biten oyunculardan aranacak tek oyuncu Tum'du bence.Balili iyice formdan düştü zaten bir türlü ilk 11 e giremedi.Sylla da iyi bir yedekti aranabilir.Bilica derseniz,onu diğer oyuncularla bir tutamazsınız,teklifi Fenerbahçe yaptı.Bülent Hoca'nın hatası hazırlık maçlarını kuvvetli takımlarla yapmasıydı.Takım adeta yenilmeye alıştı.Yeni bir takımın birbirini öğrenmesi için daha zayıf takımlarla maç yapılabilirdi.Yeni transferler de iyi(Yasin bile)
kendini kanıtlamış oyuncular.İbrahim Dağaşan'ı bursa dayken hatırlayın,şimdi ne halde.Ben bu iki üç hafta da çok bir şey beklemiyorum ama göreceksiniz
Sivasımız düzlüğe çıkacak.Başkanımız adam gibi adam,hocamız yokluklar içinde 2 senedir bize inanılmaz heyecanlar yaşattı,1. lige yükselttiği gibi.Zaman destek zamanı,zaman VEFA zamanı.Acımasız olmayın.Eğer başarısızlık devam ederse,zaten yapılacak şeyi Başkanımız yapar.Mağlubiyetin acısıyla infaz yapmaya devam edersek trabzonluların durumuna düşeriz,aptal taraftarlarının baskısından senelerdir sürünüyorlar...