Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Anti istanbul - FORZA ANADOLU...
Alt 07.09.2009, 02:25   #83
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 883 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

Alıntı:
yiğido26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
emre hacım en basitinden senle muhabbetimiz var bende eskişehirliyim ve koyu bi esesliyim ben şu en başta yemişim trabzonunuda bursasınıda ankarasınıda eses in eses ten başka sivasında sivastan başka dostu yok iki şehirdede yaşadım ve yaşıyorum hala bunu görüyorum ama bi anadolu sempatizanlığı var en azından bizde var bu sende bende arkadaşlarımızda gerçek anadolu taraftarında var en ufak bi istanbul hegamonyasına tahammülümüz yok hep anadolu iyi olsun isteriz... bunu benim ve arkadaşlarım açısından en iyi sen bilirsin ondan sana alıntı yapıyorum ve genel olarak yazıyorum bu mesajı sivas için biz deplasman yaptık antepe eses liyiz ama anadolucuyuz ve gene yapıcam bu yılda oraya geldiğimde emre gibi kardeşlerimle hiç tanışmızlığımız yokken tıpkı bi anadolucunun davranması gibi davrandılar çünkü helal olsun.. ama anadoludaki bu birbirini çekememezlik sürdükçe bu anadolucuların sayısıda azalcak ön yargı başlıcak ve istanbul hegamonyası iyice esir alcak bizi... bu istanbul sempatizanlarınıda takdir ediyorum ha çok güzel fitne fesat sokuolar araya ama adamlar haklı altta karışıklık olcak ki üste çıkabilip rahat etsinler... arkadaşlar oyuna gelmeyelim burda bi tane esesli kardeşim sadece şehrinize sahip çıkın demiş anadoluda bir nefer daha kazanmak istemiş haklıda ama arada fitne fesatlar çıkınca oda kendini kaybetmiş olsa gerekki bazı yerlerde saçmalamış... ama eskişehiri istanbul sempatizanlığına alet eden arkadaşlara cevabım; buyrun sempatizanı olduğunuz istanbul takımının formasını giyin gelin ve dolaşın cevabınızı zaten kendiniz bulursunuz, sadece budur. Ama sivastada o potansiyel var sadece biraz zamana ihtiyaçları var bu potansiyelde kimse gücenmesin ama yeniçerilerde var onlar büyüdükçe genişledikçe istanbul formalılar sivastanda elini ayağını çekecektir... emre sorularına gelince inşallah bi deplasman yolunda ben sana hepsini açıklarım bunların ama bu sefer yerde gitmemen şartıyla arkadaşlar kendi takımlarımızı destekleyelim aramızdaki istanbul sempatizanlarını ayıklayalım dostluk kardeşlik ayaklarını bırakalım ama anadolu sempatizanlığımızı kaybetmeyelim yıkılmayalım kendi içimizde çatışmayalım bizans oyunlarına gelmeyelim... Anti istanbul - FORZA ANADOLU...

Arkadasımızı sızlerle tanıstırıyım once adı okan gecen sene kı sampıyonluk macımız vardı ya hanı antepkı o maca eseslısı adanalısı 5 kısı gelmıslerdı...hanı bu sıtede onlarca taraftarlık yapan ona buna elestırı yapan bir cok kısı var ya onlardan daha sıvaslı daha sıvassporlu...yolculukdan bır kac saat once haber verdı 5 kısı yer ayır dıye otobus 4 5 kısı kısı fazladan dolmus olsada sırf mısafırımız dıye 10 kısı fazla gıttık maca..vede üstlerınde sıvasspor formalarıyla geldıler gecenın o saatınde forma bulup gıydıler...kendı ozelestırımızı de yapmak gerekırse bızımde arkadaslarımızda forma bıle yoktu...gercekden helal olsun demekden baska sozum yok

sivaslıların okan ve arkadasları gıbı sıvaslı olmasada kalplerı Sivasspor ıcın atanlardan örnek almaları sart...