bir yere kadar haklısın sayın yiğit, ama taraftara kızmaya hiç kimsenin hakkı yok.
eleştirmek kolay, bana bir maç öncesi bir taraftar organizasyonuna ön ayak olduğunuzdan bahsedin..
taraftarların nasıl organize olacağı üzerine bir projeniz varmı bundan bahsedin.
tamam takım bize çok güzellikler yaşattı eyvallah, ama zaman zaman bülent hoca v.s. takıma bizim kadar sahip çıkamadı..
bir çok zor maçı hatırlıyorum, gece 3 lere kadar yatmamışım, elimde makas ve kitap maça konfeti hazırlıyorum heyecandan uyku yok aklımda bir soru acaba futbolcular benim kadar heyecanlımı benim kadar istiyorlarmı.nihayetinde bu maçların bazılarında gördümki emekler boşa adamlar maçta koşmaktan aciz, bülent hoca takımına sahip çıkacağına taraftara sitem ediyor artistlik yapıyor..
paramızı kısıp tişört bastırıyoz, bilmem pankart hazırlıyoz sesimiz kısılana kadar bağırıyoruz söylermisiniz futbolcular ve takım yönetim bize ne verdi. ıynadılar başarılı oldularsa paralarınıda aldılar peki biz ne kazandık.ist b b maçında staddan en son ben çıktım, sinirden şapka tişört çıkardım yırttım yaktım, kalpten gidiyordum ne için kimin için.sizce 2. olmak başarımıdır!!! bazı maçlarda ist takımlarının bazılarına karşı resmen maçı elimizle verdik taraftar daha napsınn nereye kadar sahip çıksın..
bir tane gazeteci, gazete, tv, iş adamı çıkıpta taraftara sahip çıkmış gösterin bana.şimdi bir örnek veriyorum; siz gazeteciler ön ayak olsanız, taraftarın maçlarda şov yapması açısından maddi olarak destek olma yolunda ön ayak olamazmısınız bal gibide olursunuz ama asıl sizde ruhh yok!!!