12.09.2009, 23:59
|
|
YASAKLI ÜYE
492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...!
Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar biraz ne dediğinizin farkında olun lütfen.Bu sloganlar bir takım için söylenir bir kişi için değil.Bülent Uygun için sevincinde üzüntünde seninle birlikte demek ne demek.Biz şahıslar için mi bu takımı tutuyoruz.Bu takım 4 maçtır kaybediyor.Belki diğer maçını da kaybedecek.Biz hala başımızdaki hocayı ne diye savunuyoruz anlamadım ki.Arkadaşlar takımımızın menfaatleri gerekiyorsa takımın başında bırak Bülent uygun'u Alex ferguson da olsa gereği yapılmalıdır.Hala anlamadınız bunu ya.Profosyonel düşünün biraz.Bu saatten sonra duygusal düşünmek ancak takımımıza zarar verir.Bu maçtada gösterdiki Bülent Uygun'un artık bu takımda bir fonksiyonunu kalmamıştır.Hadi bir sonraki maçı aldık diyelim.Peki çıkışa geçeceğimizi diğer maçları alacağımızı dahi kestiremiyoruz artık.Görünen köy kılavuz istemiyor.Artık yönetimin de Bülent Uygun'un da bu konuda radikal bir karar alacağını umut ediyoruz ve bekliyoruz.Umarım çok geç olmadan bu karar çıkar.Herşey sivassporumuz için...
|
Bak Şimdi Biraz Ağır Olacak Ama Sana Bi Örnek Vereyim Baban Seni Büyütsün Sonra Baban İki HATA yapsın sen benim babam degilsin de olurmu bu adamı yha başa getirmiyecektin yada göndermeye çalışmayacaksın.Bülent Uygun Olarak Düşünüyorumda Bu Yorumlardan Biri Bana Yapılsa Hakkım Helal Zıkkım OLSUN Ne Haliniz Varsa Görün Der Çeker Giderdim.Bülent Uygun Adamdır Çeker Gider Çok Ararız
|
|
|