Alıntı:
MustafaParlak Nickli Üyeden Alıntı
Bak Dediklerine İsteyen Katılır İsteyen Katılmaz Biz Burda Takım Yönetmiyoruz Aie Yönetiyoruz bEN aNNEMİ bABAMI gERİDE bIRAKARAK SivassPORA kOşmuyorum Aileme Koşuyorum.Bülen Uygunda Kraldır Bunu Kimse İnkar Edemez Beni Buraya Getirdiyse Kraldır bENİM dÜŞÜNCEMDE bUDUR bUNU iNKAR eDEN aDAMINDA aDAMLIGINDAN şÜPHE eDERİM bUNU iYİCE oKU vE öYle Cevap Ver...!
|
Bülent Uygun' u kral olarak kabul ediyorsan ben de sana o zaman derimki kurun şöyle bir takım adını da Bülentspor yapın oynayın.Önce amatörden başlayın süper lige kadar çıkarsınız inşallah
Bülent Uygun'a kral diyen bir kişi sivassporu reddetmiş sayılır.Bunun anlamı budur.Ben onun adamlığına laf etmedim zaten adamlığı beni ilgilendirmiyor.Bir sivassporlu olarak sivasspora ne yaptığı beni ilgilendiriyor.
Ben diyorum ki bu alemde tek kral vardır o da sivasspordur.Şahıslar gelip geçicidir.Şahıslara karşı sadece minnet borcumuz olur.Ama sen ne diyorsun bu alemde kral Bülent Uygun'dur.
O zaman ben de seni Bülentinle baş başa bırakayım.Bülent Uygun taraftarı olduğuna göre seninle tartışabileceğim bir noktada kalmadı o zaman ne yazıkki