Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.10.2005, 17:52   #15
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

[CENTER][B]Bende burada öncelikle kendimden bahsedeyim

Adim: Ayhan Bayrak 1969 dogumluyum almanyaya 1983 senesinde geldim vede evliyim iki cocuk babasiyim ayrica sivas merkeze bagli elbeylinin tatlicak köyündemin fakat sivasin aydogan mahallesinde dogup büyümeyim 11 yasindan sonrada cavusbasinda ikamet ettim ve suandada cavusbasinda ikamet ediyorum

En büyük hayallerimden birisi ileride sivasspor icin birseyler yapmakti vede bu hayalimi [url]www.sivasspor.com[/url] da gerceklestiriyorum insallah ilerki zamanlardada bu böyle devam edecek hersey sivas ve sivasspor aski icinde gerceklesiyor.Buda bizlere ayri bir zevk veriyor sadece bizlerin buruk oldugumuz noktalarsa sivassimizdan ve sivassporumuzdan uzaklarda olmak ama sitemiz sayesinde bir nebzede olsun bu gurbette oldugumuzu unutuyoruz

Tesekkürler [url]www.sivasspor.com [/url]iyiki sen ve yigidolar var [/B][/CENTER]