Cevap: Kahroluyoruz, Bülent hocam
Sivaslı Sivaslının değilde hep başkasının kuşunu kaldırmıştır yüzyıllar geçsede böyle olacak benim gibi bikaç salakta memleketim memleketim diye ölecek... Ne 10 yılı ne 10 ayı ne 10 günü yahu kardeşiniz hata yapsa anında rest çekiyorsunuz elin adamının kulu kölesi oluyorsunuz... Başınız dik olsun kimseye minnet etmeyin... Kimse bize lutfetmiyor, biz lutfettiğimiz için bazıları bazı işleri yapıyor... Sabrediyorum biraz daha sabır... Eminim hepinizin içi dolup dolup taşıyor ama yutuyorsunuz az kaldı ama sizde patlayacaksınız... Denizli maçı iptal edilmese 4te sıfır demiştim şimdi denizli 5. maç oldu 5te sıfır olacak maalesef... Kimse kusura bakmasın bu takımı o beğenmediğiniz teknik adamlar düze çıkaracaksa onlar gelsin... Ama dediğim gibi az kaldı sadece 2 hafta daha sabır 2 hafta sonra sizleride göreceğiz... Bazen düşünüyorum hani hala gıkı çıkmayanlar acaba başka takımlı mı diye hani bu iş şeye benziyo nasıl Tayyip Erdoğan Deniz Baykalın gitmesini istemiyor ya işine geliyor bu iş biraz ona benziyor...
|