Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ünsal'dan Çarpıcı Açıklamalar
Alt 17.09.2009, 19:47   #72
UGUR 58
Yeni Yiğido

UGUR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 UGUR 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Ünsal'dan Çarpıcı Açıklamalar

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımın ne halde olduğu ortada;bu saatten sonra çıkacak olan gerginlik sadece rakiplerimizn ekmeğine yağ sürer..Bu takımı yapan kim?Bu oyuncuları transfer eden kim?Bu oyuncuların bir çoğuyla 2 yıldır ligi karıştıran kim?Cevaplar:Bülent UYGUN ve Sivasspor..Ozaman bu saatten sonras bu takımın başına getireceğiniz bir hocanın takıma katkısı ne kadar olacaktır?Bülent Hoca takımı bu duruma getirdiğine göre,bu durumdan çıkaracak olan da yine kendisidir..Kıssadan Hisse:Bundan yıllar önce ligimizde bir takım ligde oynadığı 9 maçın neredeyse tamamından hiç puan alamamıştı..Taraftarlar ve basın hocanın hemen istifasını istiyorlardı;yönetim büyük bir kararlılık göstererek hocanın ve futbolcuların arkasında durdu,hoca istifa etmedi,takıma ne oldu biliyormusunuz yönetimden aldığı güvenle bir anda maçlarda daha iyi oynamaya başaldı,üstüste çok maç kazandı,uzunca süre 4 büyükler değil hiçbir takıma yenilmedi;sezon sonunda bir de baktıkki ligi 4. bitirmiş ve Avrupa kupalarına katılma hakını elde etmişti...Lütfen bu takıma destek olalım;sahip çıkalım..Bizim takım kesinlikle kötü bir takım değil yeterki takımızı sonuna kadar destekleyelim;çünkü BAŞKA SİVASSPOR YOK...HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN....
Aynen katiliyorum,sivassporun seri yakalayip üstlere cikacagina inaniyorum.
UGUR 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla