20.09.2009, 22:04
|
#56
|
Tecrübeli Yiğido
Üyelik Tarihi: 28.03.2009
Mesajlar: 592
Thanks: 939
169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 
|
Cevap: İSTİFA bekleyenler - beklemeyenler
Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
Bir cevabımda şu kim gelecek bu saatte kimi bulucaz, ondan başkasını bulamayız laflarına:
Bu takıma üçüncü ligden ikinci lige, ikinci ligden birinci lige çıkarken ve çıktıktan sonra nasıl teknik direktör bulunduysa, Türkiye'deki ve dünyanın diğer ülkelerindeki takımlarda teknik direktör nasıl bulunuyorsa aynı şekilde yep yeni insanlar bulunabilir.
Sivassporu bu kadar çaresiz göstermeye asıl sizin hakkınız yok. Bu takımı Bülent bey dışında bir hiçmiş gibi göstermek düşünmek, Yiğidoluğa Sivaslılığa yakışır mı?
Yönetim ise devam etmelidir, bizim gibi takımların yönetimleri büyük takımlardakine benzemez, onlarda seçimle bir sürü insanı değiştirebilirsiniz ama bizde bu zordur.
Ancak, Bülent bey ısrarını sürdürürlerse ve takımı alt lige düşürme ısrarını devam ettirirlerse onlar zaten artık bu takımdan para kazanamayacakları için kendileri giderler merak etmeyin.
Not: Ankarasporun teknik direktörü Jürgen Röber oldukça kaliteli ve geçmişi parlak bir adam. Multaka peşine düşülmelidir, şu an da boşta.
|
hayret röber alamnyada baya basarisizdiya nasil onu bülent hocayla kiyaslamissin hayret
|
|
|