Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
Hımm....
Bu açıdan düşünmemiştim, haklısın...
Fakat şu da var ki, tutarsız eleştirilere de cevap vermek lazım diye düşünüyorum.
Adam eleştirirkende severkende bilgiden yoksun laf olsun diye yazıyor, neye neden cevap yazdığını bilmeden yazıyor.
Evet herkese yetişemezsin, ama bu tür formlar bunun için vardır, bilgilendirmek için, boş lafları alşağı etmek için vardır. İnsanlar orda burda sokakta zaten konuşuyor, sorguluyor, hiç olmazsa burda gerçekten bilgili, deneyimli, memleket aşığı, futboldan anlayan, tarih, bilim vs vs bilen insanlar klavye oynatıyor. Buda bişeydir.
Bu insanlar yazmasalar buralar kime kalır ve buralarda ne konuşulur ne yazılır bir düşünsene...
|
Valla abi bu takımı ben bir eleştirirsem kimse bana noktasından virgülüne kadar laf söyleyemez.Eleştirenlere gün doğar eleştirmeyip durduk yere savunanlarda vay be neler varmış der.Ama biz takıma zarar vermemek için yine de susuyoruz.Takımımıza küsmüyoruz.En ufağından tek bir şey söyleyim size eleştirirsem konunun nerelere gideceği az çok öğrenilir.
Geçen sene eskişehir maçına gelenler bilirler.Eskişehir deplasmanı ramazana denk geldi ve yağmurlu bir hava vardı.istanbuldan bir otobüs dernek tarafından kaldırıldı ve civar illerden gelen sivaslılarla beraber yaklaşık 100 kişi vardı.kalabalık olsun diye sanırım paf takım bile arkada o yağmurda maçı izledi.
Herkes elinden geldiğince bağırıyor orucu açtık tribünün altında,dayılar o kadar rahat maç izliyorlar ki polisden çorba siparişi alıyorlar.Maç başlamış dayım çorba derdine düşmüş.Neyse çıktık tribüne sivasspor buraya...Takımdan tık yok,o kadar eziyet çek,saatlerce yol git aç susuz takımın yanında olacam de.Futbolcunu çağıracaksın gelmeyecek,maç bitiminde beraberlik oalcak yine çağıracaksın el kaldırıp klubeye girecekler yine gelmeyecek beyefendiler.Sen yoluna bakıp arkanı dönp geri döneceksin.Bu bir taraftara yapılan saygısızlıkdır.Ertesinde o kadar yağmuru yedik 1 ay hastalık çektim tek deplasmanda.Sonra bursa maçında Musa abinin yakasına yapıştım.Dedim abi es es maçında gelmediniz hadi inşallah bursa maçında da gelmeyin.Cevap bir o kadar enteresan hadiya aslında geliyoruz ama.Şimdi ölürmüsün öldürürmüsün,amaaan ne sallayacam tutu fb gs bjk yi bursassporlada tribününü yap krallar gibi futboldan zevkini al.Ama yok biz illa memleketimiz dedik sahip çıkalım dedik o kadar ızdırapda çeksek yine de bu takımın taraftarıyız sonuna kadar iyi günündfe kötü gününde arkasındayız.
Burda o kadar hayrettini korudum.Dün maçta tuttu tribünlere hareket yaptı.Dua etsin 58 numaraya yoksa kimse onu bu haliyle kabul etmez...Konuşmak yazmak istiyorumda artık susuyorum sadece başkanımıza güveniyorum.dua da ediyorum inşallah bırakmaz.Yoksa bu klup aylarca divanda kalır kimse sahip çıkmaz.