Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yasin Çakmak
Alt 21.09.2009, 00:55   #9
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yasin Çakmak

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zamanında g.s da oynayan bir oyuncu vardı..Oyuncu Alman asıllıydı...Adı da Rainer STUMPH du..Oyuncu ilk geldiği maçlarda çok kötü maçlar oynadı,çok kademe hataları yaptı,takıma akıl almaz goller yedirdi..Basın, taraftar herkes bu oyuncuyu yerden yer vurdu..Kendisine kazma,ayı, ayıboğan gibi küçültücü isimler taktılar..Bu oyuncuyu ilk uçakla ülkesine yollayın dediler...Hoca bu oyuncuya kefili dedi,arkasında durdu...Zaman geçtikçe oyuncu takımı tanıdı;daha iyi oynadı..Takımı o yıl ligde şampiyon oldu ;Stumph da ligin en iy defans oyuncusu seçildi..Yasin maç eksiğinden dolayı,takıma uyum sağlayamamaından ve arkadaşlarını iyi tanıyamadığından dolayı çok kötü maçlar çıkardı;çok fazla hata yaptı;takımımızın çok gol yemesine neden oldu...Ama bu demek değil ki bu oyuncu kötü oyuncu...Bu oyuncu 3 yıl önce Rizesporda oynarken ligin en iyi genç stoperi ve umut veren oyuncusu olarak gösteriliyordu;bu oyunuyla dört büyük takımın transfer listesine girmiş;sezon sonunda da F.B. ye transfer olmuştu..Aynı yıl A milli takım kadrosuna davet edilmiş , 1 defa da milli olmuş...Sonrasında F.B. takımında 3 yıllık kulübede bekleyiş...Yine söylüyorum Yasin kesinlikle kötü b,ir stoper değil,eksiklikleri tabikji var ama oynadıkça daha iyi olacağına inanıyorum..Yasin'i son 2 maçta dikkatle izledim..Denizli maçını tv den izledim 1-2 hata dışında iyi oynadı..Bursa maçında ise sttatan bu oyuncuyu çok dikkatli izledim;gerçekten çok iyi oyun ortaya koydu;adeta hatasız oynadı,yenilen gollerde onun değil Hayrettin'in kademe hatası vardı;kafa toplarının çoğunda rakiblerine üstünlük sağladı,hiç top ıskalmadı;kademeye de iyi girdi,gereksiz faulde yapmadı...Gelecek maçlarda daha iyi oynayacağını düşünüyorum...Bazı arkadaşlar maçı ya tribünden izlememişler ya da laf olsun diye yorum yapıyorlar...Yasin babamın oğlu da değil..Çocuk iyi oynuyorsa hakkını vereceksin;kötü oynarsa tabiki eleştireceksin..Yasin'in iyi oynadığı 2 maçta gereksiz yer eleştirilmesi çok yanlış...
haklisin hemserim nedense her maglubiyetten sonra bu cocugun üzerine cok gidiyoruz artik bir son vermek lazim,yasin kötü futbolcu degil ama buraya fenerbahce tarafindan zorla gönderildigi icin galiba biraz sokta diye düsünüyorum
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla