Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sert Önlemler Yolda
Alt 23.09.2009, 17:04   #59
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sert Önlemler Yolda

öyle görünüyorki takım psikolojik olarak girdiği gibi, stratejik olarak da küme düşme havasına girmiş...işleri kötü giden takımlarda nedense tüm fatura 2-3 tane futbolcuya kesilir...çünkü günah keçisi lazımdır asıl sorumluları gizlemek için...ben son bursa maçını tribünden izledim...ersen gerçekten de çok kötü oynadı...sayın hocamız geçen seneki m yıldızın görevini vermişti ersene...ama ersenin bunu başarması imkansız çünkü aynı tarzda bir birine alternatif olacak futbolcular değil bunlar...ersen mehmet gibi top tutamaz...çalım atamaz...servis yapamaz...4-5 defans oyuncusuyla boğuşup takım savunmasına katkı sağlayamaz...ersen kenar ortalarında etkili olan bir futbolcu...buna rağmen sayın hocamız ısrarla ersenle başlıyor maçlara, ersen de çok seyrek gelen bir iki ortayı değerlendiremeyince kabak başında patlıyor...evet, bursa maçında ersen kötüydü ama kimse gayretli olmadığını çalışmadığını söyleyemez...ben elinden geleni yaptığına inanıyorum ersenin...sedata gelince, bursa maçının en iyilerindendi...sedat olmasa 4-5 bile olabilirdi...rakibin hava toplarına cengaver gibi daldı çocuk daha ne yapsın...adamın yanında yasin oynuyor üstelik...bir de onun gediklerini kapatmaya çalışıyor...petkoviçe gelince adam zaten kaç haftadır oynamıyor...yaşını başını almış çoktan...akın formdayken bile formsuz olduğu halde sayın hocamız petkoyu oynatmıyormuydu...şimdi kabahatli petko mu olmuş? bunlar inandırıcı değil bir kere...kimse taraftarı aptal yerine koymasın...herşeyin sorumlusu olanlar çıkıp hesabını versinler başarısızlığın, futbolcular değil....sanki ben aldım o futbolcuları...

bursa maçının kadrosu stadda anons edilince ersen ve yasinin ilk onbirde olduğunu duyunca maçı kaybedeceğimizi söylemiştim yanımdakilere...aynen de öyle oldu...buradan da söylüyorum...ersen ve yasinin ilk onbirde başladığı maçlarda sivas yenilmeye mahkumdur...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla