AĞCALI KARDEŞ
BENCE ÜSTÜNÜ BAŞINI FAZLA PARÇALAMA;BÖYLE ACİTASYONLARLA OLMAZ BU İŞ.BEN BİRİNDEN NEFRET ETTİMMİ ÖLENE KADAR GİDER BU NEFRET.BÜLENT UYGUNU BİTİM KADAR SEVMİYORUM.VE ONU SEVMEMEME SEBEP OLAN ŞEY İSE BAŞKANIN ONA SINIRSIZ KONUŞMA YETKİSİ VE KARAR ALMA YETKİSİ VERMESİDİR.geçen yıl boyunca süregelen bülentin gevezelikleri bizi şampiyonluktan ettiği gibi SİVASı da antipatik yaptı maalesef.SİVAStan nefret ettirdikten sonra daha ağzıyla kuş tutsa farketmez benim için.kaldıki bizi geçen sene bülent efendi buralara getirmedi.adam b.k gibi top oynatıyodu be.ama takım çok sağlamdı ve ayakta kalmasını biliyodu.geçen sene mehmetimiz vardı,bak onsuz maç alamıyo bülent efendi.geçen sene türbülenti

bulmuştu bay filozof,yarın eskaza ibb maçını alırsak bakalım ne yumurtlayacak.BÜLENTTEN NEFRET EDİYORUM KARDEŞİM VE ANLIMIN AKIYLADA SİVASLIYIM,SİVASLI OLMAK İÇİN BÜLENTİ SEVMEK Mİ GEREKİYO KARDEŞİM.SİZ BÜLENTİ SEVMEDİĞİNİZ ZAMAN KENDİNİZİ SİVASLI OLARAK GÖRMEYEBİLİRSİNİZ,O SİZİN SORUNUNZ,AMA KİMSE BENİM SİVASLILIĞIMA LAF SÖYLEYEMEZ.SİVAS DELİKANLISIYMIŞ.... HANGİ SİVAS DELİKANLISI ŞU BOŞBELEŞ TRABZONA ANADOLUNUN ABİSİ DER HA