Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Tek Hedef Galibiyet
Alt 26.09.2009, 05:27   #29
ZECOLD
Yeni Yiğido

ZECOLD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZECOLD isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Tek Hedef Galibiyet

Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kamanan neden bu kadroda yok..hoca Gol kacirma bos kaleye top atma sampiyonlari kadroda iken bu futbolcu neden yok yoksa bu futbolcuyudami inter baküye skliyorsun????

Defansin sakat... ortasahan oturmamis. forvet diye koydugun adamlar, rakip defansi kendi defansinda tutacak adamlar degil. Bari bu futbolcuyu(Kamanan) verimli iken verimsiz hale getirme..Kamanan da gerileme olmus ve olacaksa bunun sorumlusu sen olacaksin...Senin Kadro kriterlerin emek veren ve calisan gayret edenler üzerine kurulu degil.... Bizim gördügümüz gerek hazirlik maclarinda gerekse ligin baslangicinda en hazir futbolcumuz Kamanandi. birtden bire bir ilahi güc Takimin basarisizligi icin bu futbolcuyu kizaga aldi. Fenere attigi gölün cezasinimi cekiyor anlamadim gitti..
gören gözün halide bi başka.. arkadaşım olayı çok güzel görmüşsünki benimde gördüğüm o.. oynadığı takımı benimseyen gerçekten yürekten hissederek takımına katkı sağlamaya çalışan oyuncular vardır.. gecen sene bunlardan bizde bolca mevcuttu ama giden gitti dengeler bozuldu.. bu sene başı oynadığımız bi karşılaşmada kamananı çok sinirli gördüm ve gördüğüm birşeydaha vardı takımı için mücadele eden tek futbolcu görünümündeydi ve takımı ateşlemeye çalışıyordu.. ama biliyoruzki 1 kişi hiçbir zaman yetmez.. ve adam şuan oynatılmıyor bile.. ben çok şüpheci bi insanımdır esasen ama bu sezon sezdiğim bi gariplik var acaba bu benm mi kuruntum yoksa sizede bir gariplik varmış gibi geliyormu.. bu gariplik başarısızlığın yarattığı bi gariplik değilde sanki başarısızlığa neden olan bi gariplik gibi sanki.. SiV aSK SPoR
ZECOLD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla