GURURU OLAN İSTANBULDAN SİVASA GELMEZ
Yeter artık takımı ticarethaneye çevirdiler. Her sene kendini bir üst sıralara taşımak isteyen bir takım ilk 11 indeki 6 oyuncuyu satar mı? sonra gel gelellim sezon başlıyor 10 oyuncumuz sakat deniyor siz bu duruma inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum takımda hala para için bazı şeylerin üstü örtülüyor 10 oyuncu bence sakat değil bülent uygunun menajerliğini kabul etmedikleri için oynayamıyorlar hatta ilk 18 e bile alınmıyorlar. Ve son olarak bülent uygun demişki beni 5000 sivaslı gönderemez istifa ettiremez demiş bende diyorumki 5000 sivaslı gönderemezse sen kendin git.
Diğer bi konuya gelecek olursak dün akşam kaba bir hesap yaptım geriye 27 hafta kaldı 27 maç yapar bunun 6 tanesi 4 büykler 1 puan bile alamayız geriye kaldı 21 maç bu 21 maçta en az 40 veya 45 puan almamız gerek buda maç başı 2 puan eder. Şimdi soruyorum sizce bu mümkün mü ? bence imkansız takımın şimdi bülent hocayı göndermesi ve takımı bankasya 1.ligde mücadele edebilecek hale getirilmesi.
şimdi herkese bu yorum çok hayali gelecek bana küfür edenler çıkacak ama arkadaşlar süper lig tarihine bakın lige böyle başlayan bütün takımlar düştü maalesef
saygılar sevgiler