Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fotomaç'ı bırakıyorum
Alt 30.09.2009, 06:55   #33
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Fotomaç'ı bırakıyorum

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekler acıdır arkadaşlar...Sivasspor son 2 yıl ligde şamp. oynadı;2.ve 4. oldu...Kupalara katıldı..Bu durum üzerine yerli ve yabancı basının ilgi odağı haline geldik...TV. ler, gazeteler,siteler,dergiler hep bizi konuştu;hocamızla,oyuncularımı zla ilgili haberler manşetlei süsledi..Öyleki daha önce yüzümüze bakamyan süslü İstanbul basının temsilcisi 2 gazete önce Foto Maç bize tam sayfa ayırdı;sonra da Fanatik...Gelelim bugüne ne zaman ki çaptan düştük,maç kazanamaz hale geldik bizim önce sayfamızı kaldırdılar sonra manşaetlerden indirdiler daha sonra da bizim haberleri bile vermez hale geldiler..Bu dünyanın kanunudur...Eğer başarılıysan herkes yanında olur başarısızsan kimseyi yanında bulamazsın..Eğer kendinden söz edilmesini istiyorsan sürekli başarılı olacaksın..Aksine suçu kendinde arıyacaksın...
Doğru diyorsun, başarı da sırtımızdan pirim yapan, kar yapan gazeteler şimdi hiç adımızı anmıyor. Küçümsemiyorum ama "Eskişehirspor'un ne başarısı oldu ki 2 senedir, bizim yerimize onları koymuşlar.

Biz hiç olmazsa haftalarca lider kaldığımız için o hakkı elde etmiştik. Bir başka Anadolu takımı (ki buna Trabzonspor da dahil) 3 hafta üst üste lider kalsınlar ayakta alkışlayacağım.

Ama ne oldu, biz kendi kendimize kötülük yaptık. Başarısızlıkla başkalarının ağzına laf verdik. Neyse çözüm yine kendimizde. Ama bir daha da bu gazeteyi değil almak, adını bile okumayacağım.

AYK
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...