27.10.2005, 09:50
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
spainloco Nickli Üyeden Alıntı
kaldıramasın!!!!! bjk maçında alen elindeki tokmakla bagırmadıkları için numaralıya saldırdığını hatırlıyorum.ben amigomuzun dan sikayetcide değilim. sadece ona yardımcı olacak arkadaşlarında görev almasını istiyorum...sizlerde organize olarak aranızdan arkadaşlarla diğer tribünlere daha da organize bagırmak için dağılabilirsiniz.
|
Kardeşim gerçekten iş bildiğiniz gibi değil...senin dediğin taktiği biz her hafta yapıyoruz...Hatta Diyarbakır maçında tribünde bizim çocuklarla seyirci arasında bir arbede oldu...Sebeb yine bu...Neden bağırmıyorsunuz siz Sivaslı değilmisiniz sorusunu yönelttiğimizde bir maça kombine alıp para verip giriyoruz edasını takındılar sanki biz bedava giriyormuşuz gibi...Yani bu tribüne Bir Alen değil Bin Alen getir aynı yani hepsi kabadayı...Valla ne yapacağız halen çözüm bulamadık...Bunu yapan sadece 35 yaş üstü insanlar değil gençlerde aynı sadece maç izliyorlar...Bunun tek açıklması var...Sivasspor sevgisini insanların kalbine kazımak lazım yoksa kimse bağırmaz...
|
|
|