Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti
Alt 04.10.2009, 22:39   #61
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sitede 3-5 kişi hariç hiç kimse bülent hocamızın gitmesini istemediler bende gitmesini istemiyordum ama futbol nankör meslek başarılar heyecanlar sivassporumuzun başarısıyla gururlandığımız günler cabuk unutuluyor hocamızı istemeyen 3-5 kişi varya yarın gelecek hocanında bir kac mac kayıp etsin hemen istifasını isterler bu adamların futbol anlayışları ancak bu kadar her şeye rağmen hocamıza bize yaşattığı güzel günler için teşekkür ederim yolun acık olsun sivas seni asla unutmayacaktır
kendi adıma bülentin gitmesini çok isteyenlerdenim. senin dediğin gibi 3-5 kişi değil binlerce insanda bunu istiyordu. bugün duygusallık hakim. genelde istemeyenler yazıyor. bu durum seni aldatmasın. ikincisi bülentin başarısız olduğunu kimse söyleyemez. ancak istemeyişimiz sivassporumuzu din siyaset kendi egoları dahil bi çok konuda kullandığını görmemizdendir. yoksa nolacak ki futbol sonuçta seyirlik bi zevk. misal aldığımız zevk bakımından A katogoride bile inanılmaz maçlarımız oluyordu. yani çok önemli değil. örneğin bi ertuğrul bi ersun yanal bizde olsa ben kendi adıma hep desteklerim. sorun bülent değil. fatih terim bülent samet ziya doğan biz bu tür bi hocalık istemiyoruz. askerlik milliyet din v.s bunlar her fırsatta kullanılmamalı. yüce değerlerimiz olarak kalmalılar.
gelelim sportif tarafına. bugün ligde en az on takımın alacaklarına temlik konmuş durumda. futbolcular para alamıyor borç harç almış gitmiş. yönetim bu anlamda sivassporu çok iyi yönetiyor. unutmayın ki takımımız başarılı olmak için her koşulun olduğu bi klup. o yüzden ben iyi bi hocanın benzer başarıları rahatlıkla sağlayabileceğini düşünüyorum. bu yıl olmasa da seneye olabilir. kısacası artık birbirimizi bırakıp rakiplere bakalım. bülent devri bitti. şimdi gelecek hocaya ve takıma destek zamanı.
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...