Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti
Alt 05.10.2009, 11:29   #95
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yönetim İstifayı Kabul Etti

Alıntı:
duman58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lanet olsun hala icindeki uc buyultulmuslerden birinin sevgisini tasiyipta gelip burda SIVAS'li ve SIVASSPOR'lu gecinen kendini bilmez icimizdeki irlandalilara yaw bu ne bicim bir savunma mekanizmasidirki hoca basina verdigi demeclerden dolayi antipatik olmusmus ben bir SIVASSPOR taraftari olarak diyorumki kesinlikle benim gozumde her verdigi demecte SIVASSPOR'u ve kendini dusurmemistir ha baskalarina antipatik geliyormus banane yaw o onlarin kendi zorunda ha iste bunu diyen SOZDE SIVASSPOR'lular bence hala iclerinde o uc buyultulmus adi takimlari barindiran ve bir turlu SIVASSPOR'u hazmedemeyenlerdir ve onlara gore "ADAM GIBI ADAM BULENT UYGUN" un tek sucu aslinda ne basarisizlik nede demecleri asil sucu fenerbahceli olmasi bunun baska bir aciklamasi olduguna inanmiyorum soylermisiniz bana birakin SIVASSPOR'un basinda hicbir savunucusun olmasini takimin basin sozcusunun bile iki kelimeyi bir araya getiremeyen kendini mafya babasi zanneden birinin oldugu ortamda basin sozculugu gorevini bile kendi ustlenip her yonuyle takimi sirtlamis olmasi hangi "GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI" ni uzmus ve antipatik gelmistir YAZIK HEMDE COK YAZIK OLDU ama olan BULENT UYGUN'a degil herseyimiz canimiz cigerimiz buyuk sevdamiz SIVASSPOR'umuza oldu.
YUCE ALLAH YOLUNU VE BAHTINI ACIK ETSIN BULENT HOCA SEN DAHA BUYUK DUSUNEN BIR TAKIMA LAYIKSIN.

Kardeşim çok haklı konuşmuş tüm fikirlerine katılıyorum dün maçta arka sırada oturan bir g zekalı yı utanmasam evire cevire dövecektim arkadaş tüm oyunculara hakaret ediyor ilk yarıda beceriksizler bunlardan adam olmaz dalan filan diye artık sabrım taştı ve dedim sen hangi takımlısın dengesiz dengesiz konuşuyorsun arakdaşın çevabı aynen şöyle sapına kadar gs bende hemen karşılığını verdim tabi lafı biyerine s...ktum s git gs nin maçını izle falan dedim ilk yarı sonunda kalktı gitti allahıma şükürler olsun ki biz 2-0 yendin gs 3-0 yenildi görmüştür umarım sapıda başıda
işte bu tür insanlar oldukça sivas ta bu takım ilerleyemez gecen yıl hoca iyiydi şimdi mi kötü oldu hocanın kabahati olduğu kadar da oyuncularında var dün nasıl aldılar maçı isterlerse oynayarak kazanabiliyorlar yazık oldu hocaya umarım sivas eski günleri aramaz ama olurda düşüşümüz sürerse bu bülent gitsin diyen lere bunu buradan sorarım
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...