Cevap: Bülent Uygun'lu Sivas Tarihe Geçti
Hocaya hakkımız helal olsun. En son dakikaya kadar hep Bülent Hocanın Sivas'ta kalmasını istedim, sürekli destekledim. Biliyorum ki Sivasspor taraftarının da ezici çoğunluğu hocanın kalması taraftarıydı. Bizler onun Alex Ferguson, Arsene Wenger veya Benitez tarzı bir hoca olmasını böylece hem kendisinin kazanmasını hem de takımımıza kazandırmasını istedik. Bütün kaprislerini, hatalarını ve falsolarını görmezden geldik. Bu söylediklerimizi yaparken önceliğimiz Sivassporumuzdu. Her şey Sivasspor'un menfaati içindi.
Ancak Bülent Hoca istifa etti, gitti. Kimse kusura bakmasın ama kolay olanı yaptı. Bizim ona sunduğumuz büyük hoca olma fırsatını tepti. İşin içyüzünü zamanla öğreneceğiz. Zaman herşeyin ilacıdır demişler, öyle olacak kanaatindeyim. Bugün gereksiz yere ağlayıp sızlayanlar belki de işin içyüzünü görüp öğrendiklerinde Bülent Hoca'ya kızacaklar. Bu sebeple diyorum ki ne hocaya kızalım, ne de arkasından ağlayalım. Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir! Bizim için Mehmet Şahan, İsmail Kartal ne ise artık Bülent Uygun da odur.
Son dakikasına kadar Bülent Uygun'un kalması gerektiği, hatta bu kulüpte en az on yıl daha çalışması gerektiğini söylemiş birisi olarak artık şu an itibariyle kaybedenin Sivasspor değil Bülent Uygun olduğunu iddia ediyorum. Sivasspor yeni bir Bülent Uygun çok rahat bulacaktır, ancak Bülent Uygun hiçbir zaman Alex Ferguson olma şansını yakalayamayacaktır, hiç bir takım Bülent Uygun'a bu kadar süreyi tanımayacaktır.
Bülent Uygun taraftarları için bu durakta geçirdikleri süre dolmuştur, Sivasspor taraftarı olan kişilerle olan birlikteliğimiz ise devam edecektir.
Güle güle hoca, Allah işini rast getirsin...