Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!
Alt 05.10.2009, 18:07   #161
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GİTMESİN DİYENLER BURAYAA !!!

dün inönüde herkes gördü koskoca trübün yıldırım demirörene hep bir ağızdan hanımının yanında küfür etti
hangi maçta bırakın küfürü ferdi birkaç hareket dışında bülent uyguna küfür veya istifaya çağrıldı
kayseri taraftarı tolunay kafkasa iki senedir küfür ediyor istifaya çağırıyor ne oluyor hoca takımının başında
birde geçen sene eskişehirin başında hemşerimiz rıza hoca vardı ilk 6 hafta galibiyet alamadı hemşerimize sözlü sataşma istifaya çağırma küfüre kadar gitti ne oldu takımının başında durdu
örmekleri öyle çokki saymakla bitmez peki bizim hocamız bizi aşağıladı sesimiz çıkmadı sivası aşağıladı sesimiz çıkmazı
kulubü kendi babasının çiftliği gibi kullandı sesimiz çıkmadı sırf buazza transferinden cebine attığı para 150.000 dolar ortaya çıktı yönetim dahi sustu kabullendi
futbolcusuna araba aldı aldığı arabadan para kazandı daha böyle yaptığı çok şeyi yazabilirim ama şimdi ye kadar yazmadım hocamız diye şimdi giden bir kişinin arkasından yazmak benim mizacıma ters burda kimse kimseyi suçlayamaz aşağılayamaz hepimiz sivaslıyız bülent uygun burda olmayacak yarın biz yüzyüze bakacağız
bizi elinin tersiyle yiten ahmet ertem hocanın ismini duyan varmı,mehmet şahan hocanın ismini duyan varmı ,ismail kartalın ismini duyan varmı bunlar hep kendini SİVASSPORDAN üstün gören kişilerdi
bülent uygun büyük bir ihtimalle ankaragücüyle işi bitridi göreceğiz 2 maç kaybetsin o trübünden sayın bülent uyguna neler diyecekler
bület uygunu bülent uygun yapan SİVASSPORDUR biz onu 3. ligden toprak sahadan aldık sivasspora kadıköyün büyülü ortamından gelmedi
baktı işler tersine gidiyor gemiyi fareler gibi terk etti
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...