Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA
Alt 05.10.2009, 19:03   #46
crayz58body
Acemi Yiğido

crayz58body - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 crayz58body Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: UYAN SİVASLI UYAN SAHİP ÇIK BÜLENT UYGUNA

Alıntı:
mdeniz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİÇ KİMSE SİVASSPOR KULUBÜNDEN DAHA ÜSTÜN DEĞİLDİR.
EĞER BÜLENT UYGUN'UN GİTME ZAMANI GELMİŞSE GİTMELİDİR.
VE O AN BU ANDIR.....
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN....
BÜLENT UYGUN ELİNDEKİ GÜZEL BİR TAKIMLA BAŞARILI İŞLER YAPMIŞ FAKAT O KADRO BOZULUNCA LİG'İN DİBİNE DEMİR ATMIŞ BİR TAKIMI KURTARAMAMIŞTIR.....
YANİ KRİZ DURUMUNU YÖNETEMEMİŞTİR.
BUNDAN SONRA NE SİVASSPOR'A NEDE KENDİSİNE BİR FAYDASI OLACAKTIR.
LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIN VE PROFESYÖNEL BİR TAKIMIN PROFESYONEL TARAFTARI GİBİ DAVRANIN
Ne profesyonelliği ya siz tam acemi ve futboldanda anlamayan birisi olduğunuz ve ahkam kestiğiniz belli...iyi takımla başarı diyorsun o iyi takım bülentten önce ne durumdaydı? o takımı 200 300 bin dolarlık yabancı transferleriyle bu güne getiren bülent hoca olmuştur...Sivas sporu yaratan başarıya koşturan bülent hocadır...Tabiki bülent hoca bu başarıları ile türkiye genelinde takdir edilmeye başlandı yönetimin üstüne çıktı...bundan doğal ne var...eser onun eseri...adı sanı duyulmamış topcularla cim bom fener beşiktaş trabzon demedi dağıttı...takımı şampiyonlar ligine soktu...Benim yönetimim ne yaptı bülentin yıdız yaptığı topcuları sattı...transfer yapmadı...amatör topcuları doldurdu...Bülent sen bu takımla şampiyonlar ligine git dediler ve lige sürdüler ...Bu ne hınç almak bu ne öç almak bu ne vicdansızlık bu ne hocayı çekememezlik...İpini böyle çektiler işte...Bülen hoca sivas ve sivas spor için büyük kayıptır...o bu takımıda seneye şampiyon olacak konuma sokacağından hiç bir kuşkum yoktur...EĞRİ OTUR AMA DÜZGÜN DÜŞÜN VE YORUMUNU ONA GÖRE YAP...bence bülent kalmalı yönetim gitmelidir...yönetime bile gerek yok o takımma bir bülent her şeyine yeter...Bu vefasızlık bu duyarsızlık bu ihanet karşısında Bencede bülent hoca gitmeli...Çünki kariyeri daha fazla yıpranmasın...Bülent hoca sen bize rüyamızda bile göremeyeceğimiz mutluluklar yaşattın... Yolun açık olsun sonuna kadar sivaslılar ve sivas spor olarak takipçiniz arkandayız...Ben başkandan şunu beklerdim...Bu takım kümede düşeceksede ama yalnızca Bülent hocayla düşer...Hocamız takımın başındadır demeliydi....Ama onunda kuyruğunu kıstırmışlar anlaşılan...Bu takım malesef aşağıya indirgeniyor derin futbol otoriteleri tarafından...Bunları görmek lazım...bunları konuşmak lazım...Bu halk bu yönetimden ve sizin gibi ahkam kesenlerden hesabını mutlaka
soracaktır...ŞİMDİ KINANIZI MÜSAİT YERLERİNİZE YAKIN...bülent gitti herşey bitti...
crayz58body isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı crayz58body'a Teşekkür Ediyor...