Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ertuğral'dan Sivasspor Açıklaması
Alt 06.10.2009, 21:30   #28
Forza Sivas
Yeni Yiğido

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Forza Sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral'dan Sivasspor Açıklaması

Alıntı:
cabuker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bırakın bu işleri kardeşim adam gelsin canavar gibi adam neyini beğenmiyorsunuz yaw hepiniz otorite oldunuz maşallah. bülent geldiğinde kariyeri neydi?

adam da ister istemez anlaşmadık diyecek tabiki. bizimkilerin açıklamama nedeni de bu adam ordan ipleri kopardıktan sonra burada açıklanacak

Gelebileceklerin en iyisi bnence
Burda kimse otorite kesilmiyorum fikirimizi soyluyoruz. Ha yasaksa bu forumun ne anlami var, kapatilim gitsin. Ayrica biz yanlisi simdiden goruyorsak bunu soylemek hakkimiz, ha bunu ciddiye kimse almaz bu onemli deyil. Biz cok cektik koyun millet olmaktan birakinda burda fikirimiz ozgurce soyleyelim. Kimseye hesap verecek deyiliz, hele size hic.

Adamin canavarligini neye gore degerlendiriyorsunuz. Kariyeri belli adamin zaten, yetersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz. Listeyi daha once verdim. Avusturyanin bilmem hangi takimindan kovulmus kisimi kurtaracak sivassporu. Bulent Uygunu gelince, adam zaten sivassporun icindeydi basarili olmasi dogaldir. Kardesim ben realiteye bakarim rakamlar ortada, olacagi soyluyorum. Ha 5 hafta sonra sizde buraya gelip adami elestirmeyin. Siz koyun olmaya devam edin.
Forza Sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla